Menu

Soep met ballen Kerstdiner

dinsdag 10 december 2019

VVV-Venlo serveert ‘Soep met Ballen Kerstdiner’ tegen eenzaamheid.

Niemand verdient het om ‘buitenspel te staan’! Daarom organiseerde VVV-Venlo, in samenwerking met haar maatschappelijke stichting VIA VVV én KPN Mooiste Contact Fonds op dinsdag 10 december het evenement: ‘Soep met Ballen Kerstdiner’.

55 ouderen waren deze dag te gast bij VVV-Venlo in Covebo Stadion - De Koel -. Een initiatief van KPN Mooiste Contact Fonds, ondersteund door VVV-Venlo, om eenzaamheid tegen te gaan. Een unieke dag waar mensen met elkaar verbonden worden middels een gezellig middag- en avondprogramma.

De bezoekers waren grotendeels afkomstig van maatschappelijke partners van VVV-Venlo én VIA VVV, zoals Antares én De Zorggroep. Maar ook de VVV-Venlo OldStars schoven deze middag aan bij het Kerstdiner.

De verwondering bij veel gasten was groot toen de spelersbus van VVV-Venlo hen op kwam halen op locatie. Eenmaal aangekomen in De Koel, werd er een kopje koffie en een Kerstkransje geserveerd. Na het openingswoord van KPN Mooiste Contact Fonds en hoofdtrainer Jay Driessen namens VVV-Venlo, konden de gasten in het Lindeboom Voetbalcafé genieten van een driegangen Kerstdiner en een geheel verzorgd programma eromheen.

Spelers en staf van VVV-Venlo zorgden, samen met vrijwilligers van KPN Mooiste Contact Fonds, voor het uitserveren van het diner en schoven aan bij de genodigden om een praatje te maken. Er werd een quiz gespeeld met VVV-coryfee Ger van Rosmalen als quizmaster. En uiteraard bestond de eerste gang van het Kerstdiner uit ‘Soep met Ballen’, sinds enkele jaren een traditie bij de Venlose club rondom de Kerstdagen.

Na het Kerstdiner zorgde de DJ er, samen met de aanwezige Kerstmannen voor, dat de voetjes van de vloer gingen. Een topevenement, met dank aan alle partners!

Het evenement kon rekenen op de steun van de coalitie Eén tegen Eenzaamheid, de coalitie die tot doel heeft de trend van eenzaamheid onder ouderen te doorbreken. Meer informatie over Eén tegen Eenzaamheid treft u hier https://www.eentegeneenzaamheid.nl.

Het ‘Soep met Ballen Kerstdiner’ werd mede mogelijk gemaakt door KPN Mooiste Contact Fonds, Eén tegen Eenzaamheid, Antares en De Zorggroep.

mf2