Menu

Soep met ballen Kersteditie

vrijdag 30 november 2018

VVV-Venlo en onze maatschappelijke stichting VIA VVV zijn al enkele jaren hard bezig om samen met de partners alle verschillende soorten doelgroepen op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Vanuit deze achtergrond willen wij dit jaar op dinsdag 18 december elf teams van elf spelers uitnodigen voor ‘Soep met ballen: de kersteditie’. Ingrediënten die op het menu staan zijn niet alleen soep met ballen, maar met name een geweldige beleving van het VVV-gevoel. Daar komt bij dat de drempel om aan dit evenement deel te nemen erg laag is gehouden.

De kersteditie van ‘Soep met ballen’ vindt dus plaats op 18 december van 11:00 tot 14:00 uur in Seacon Stadion - De Koel - en is bedoeld voor mensen vanaf 55-jaar. Ook zullen er op deze morgen interessante gasten aanwezig zijn. Directeur Marco Bogers zal aftrappen met een welkomstwoord. Vervolgens vinden enkele leuke activiteiten plaats onder leiding van voormalig VVV-speler Ger van Rosmalen, die de deelnemers de tijd van toen laat herbeleven.

Een goede Kerstlunch mag natuurlijk bij deze kersteditie niet ontbreken! Naast de lekkere soep met ballen is er ook nog genoeg anders te eten, wij zullen ervoor zorgen dat u niks tekortkomt.
Als klap op de vuurpijl zullen enkele selectiespelers van VVV-Venlo ook nog een bezoekje komen brengen aan deze dag.

Bent óf kent u iemand die het verdient hierbij aanwezig te zijn?
Meldt u dan aan door een mail te schrijven naar media@vvv-venlo.nl en dan zien we u graag in de Koel op 18 december. Deelname is gratis. We hebben een beperkt aantal; plekken te vullen, dus vol = vol.

mf2