Menu

Sorga opnieuw opgeroepen voor Estland

vrijdag 1 oktober 2021

Erik Sorga is geselecteerd voor de WK-kwalificatieduels van Estland tegen Wit-Rusland en Wales. Het nationale team van Estland komt op vrijdag 8 en maandag 11 oktober in actie en daardoor mist de spits van VVV-Venlo in ieder geval de Limburgse derby tegen MVV Maastricht.

Estland pakte in de eerste vier kwalificatieduels één punt staat daarmee vijfde in poule E. Tijdens de vorige interlandperiode was Sorga ook van de partij en scoorde hij in het met 5-2 verloren duel met België, dat met zestien punten ruim aan kop gaat in de poule. Het betekende pas het tweede interlanddoelpunt voor Sorga, die vrijdagavond met VVV op bezoek gaat bij Jong PSV.

Op 8 en 11 oktober kan Sorga zijn twaalfde en dertiende interland voor Estland spelen. Zowel de wedstrijd tegen Wit-Rusland (vierde met vijf punten en één wedstrijd meer gespeeld) als het duel met Wales (derde met vijf punten) wordt gespeeld in de Estse hoofdstad Tallinn. Tussen die twee interlands door speelt VVV zonder Sorga de Limburgse derby tegen MVV Maastricht, die op zaterdag 9 oktober om 16:30 uur op het programma staat.

mf2