Menu

'Speel mee' in app gewijzigd

donderdag 4 februari 2021

De afgelopen maanden waren er verschillende spellen te spelen. Zo kon je de score voorspellen, het toeschouwersaantal raden, stemmen op de Man of the Match en antwoorden op de Quizvragen. Maandenlang is er gestreden voor het hoogst aantal punten in het Puntenklassement en is er elke maand een winnaar blij gemaakt met mooie prijzen!

De 'Speel mee' opties worden op dit moment gewijzigd. Tijdelijk is het alleen mogelijk om te stemmen op de Man of the Match en de score te voorspellen. Ook wordt er niet meer gestreden in het puntenklassement, maar wordt er per (thuis)wedstrijd een prijs uitgegeven per spel!

Voorspel de uitslag
Voorafgaand aan elke thuis- en uitwedstrijd is het mogelijk om de uitslag te voorspellen. Onder alle goede antwoorden wordt één prijs weg gegeven. Een gesigneerde bal, de aanvoerdersband van Danny Post of het shirt van Giakoumakis. Elke thuis- en uitwedstrijd wordt er een prijs weggegeven!

Man of the Match
Vanaf het eerste fluitsignaal is het mogelijk om te stemmen op de Man of the Match. Let op, eenmaal gestemd dan kan je antwoord niet meer gewijzigd worden. Stemmen op de Man of the Match kan alleen bij thuiswedstrijden. Van alle uiteindelijke stemmers op de uiteindelijke Man of the Match wordt er één winnaar gekozen die € 150,- shoptegoed wint bij Budget Home Store XXL in Horst!

mf2