Menu

Spelregels VriendenLoterij cadeaukaart

vrijdag 1 mei 2020

Door mee te spelen met de VriendenLoterij én VVV-Venlo te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals VVV-Venlo seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de VVV-Venlo selectie.

Dankzij onze deelnemers en trouwe VVV-Venlo supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor VVV-Venlo mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

VriendenLoterij cadeaukaart
Een van de prijzen is dus de cadeaukaart die in te leveren is in de Fanshop tot en met 31 mei 2020. Vanwege de coronamaatregelen is ons stadion, en dus ook onze Fanshop, geopend vanaf 6 mei op elke woendag van 13.00 tot 17.00 uur.

De VriendenLoterij cadeaukaart is een prijs van de VriendenLoterij. Zij hebben besloten dat de kaart geldig blijft tot en met 30 juni 2020. Het is echter niet mogelijk deze kaart online te verzilveren en dus bieden wij je twee opties aan.

1. Je kunt namelijk, zodra we weer open zijn, de cadeaukaart inruilen in onze Fanshop tot 30 juni 2020.

2. Mocht je toch eerder gebruik willen maken van de cadeaukaart, dan heb je de mogelijkheid om de kaart in een envelop in onze brievenbus te doen (of op te sturen) met jouw naam, adresgegevens en je bestelling. Wij zullen de bestelling dan klaarmaken en met een pakket versturen naar jouw adres. Let op, hier gelden een aantal spelregels voor:

  • De verzendkosten van € 7,50 worden met de cadeaukaart verrekend. Dat betekent dat jij Fanartikelen uit kunt kiezen met een waarde van € 52,50 (namelijk 60 euro - 7,50 euro).
  • De kaart is niet van toepassing op kortingsacties. Voor de cadeaukaart gelden de reguliere prijzen.

Uiteraard ben je ook welkom in onze Fanshop zodra we weer geopend zijn. Let wel op: de cadeaukaart is een prijs met betrekking op seizoen 19|20 en kan dus niet ingeleverd worden op wedstrijd- en trainingskleding van het nieuwe seizoen 20|21. Daarnaast kan het zijn dat er minder keus aanwezig is, aangezien de online bestellingen wel doorlopen.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@vvv-venlo.nl.

Ook kans maken op toffe prijzen? Klik hier om mee te spelen.

mf2