Menu

Sponsorelftal wint dankzij hattrick

maandag 17 september 2018

Afgelopen zaterdag zijn er niet drie, maar zes punten mee teruggegaan naar Venlo. Buiten het fantastische resultaat van het eerste elftal, dat geheel terecht gewonnen heeft van De Graafschap, won ook het sponsorelftal van VVV-Venlo tegen het sponsorelftal van De Graafschap.

Om 15.30 uur werd het startsignaal gegeven voor de wedstrijd. Het eerste kwartier ging gelijk op, maar na 15 minuten spelen nam De Graafschap de leiding door een inschattingsfout van de keeper aan Venlosche zijde. De Graafschap zette door en kort voor rust wisten de Superboeren de voorsprong te verdubbelen en gingen we met een 2-0 achterstand de rust in.

Onze mannen staken in de rust de koppen bij elkaar en gingen meteen na rust op zoek naar de aansluitingstreffer. De tweede helft die volgde was een jongensdroom zoals die in de mooiste voetbalboeken staat omschreven. Debutant Tom, stagiair op de commerciële afdeling, wist de 2-0 achterstand eigenhandig om te buigen in een 2-3 voorsprong door een loepzuivere hattrick! De 2-1 viel al snel na rust door oog in oog met de keeper de bal koelbloedig achter de keeper te schuiven na een pass vanuit het middenveld. Even later was het dus weer Tom die op fantastische wijze via beide palen de gelijkmaker binnenschoot. De geheel terechte, door De Graafschap verkozen, Man of the Match zorgde dus ook voor het slotakkoord en de drie punten.

mf2