Menu

StadMedia #isdrbeej

donderdag 5 juli 2018

Morgen is het weer Verleng Vrijdag, maar vandaag willen wij graag een verlenger uitlichten. Namelijk StadMedia. Bent u geïnteresseerd in OFF TV LED Boarding? StadMedia #isdrbeej!

Afgelopen seizoen is StadMedia onze vaste partner geworden op het gebied van OFF TV LED boarding. De samenwerking tussen VVV-Venlo en StadMedia bevalt zo goed dat we een overeenstemming hebben bereikt over de verlenging van het contract. StadMedia mag zich vaste partner voor de verkoop van OFF TV LED boarding blijven noemen voor de komende 3 voetbalseizoenen.

“We zijn heel blij dat VVV-Venlo ons het vertrouwen geeft en wij als partner de verkoop voor de OFF TV LED Boarding voort mogen zetten. We hebben het afgelopen seizoen een goede band opgebouwd met wederzijds vertrouwen. VVV-Venlo is een fantastisch mooie club en we hebben al leuke samenwerkingen met bedrijven uit de regio kunnen realiseren,” aldus Bart de Boer, directeur van StadMedia.

Wilt u opvallen in De Koel en heeft u interesse in OFF TV LED Boarding? Neem dan contact op met Bart de Boer via info@stadmedia.nl of telefonisch via 06-52076633.

Het gebeurt in de Koel!
#bindrbeej

mf2