Menu

Start verkoop FC Utrecht & ADO

maandag 7 september 2020

Vanaf maandag 7 september is het voor eerst mogelijk om een kaart te bemachtigen voor een van de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen 2020|2021. Supporters kunnen vanaf 7 september kiezen om naar de wedstrijd tegen FC Utrecht of ADO den Haag te gaan. Bestel je een ticket voor FC Utrecht dan kun je er geen voor ADO den Haag bestellen, en andersom.

Iedere seizoenkaarthouder moet een eigen plaats kiezen op 1,5 meter afstand van de andere supporters. Helaas kunnen wij niet iedere supporter in zijn eigen vak een plaats laten kiezen. Alle vakken hebben meer seizoenkaarthouders dan beschikbare plaatsen in de corona capaciteit.

Onderhoud Ticketingsysteem
Het bestelschema voor deze twee wedstrijden is iets veranderd ten opzichte van de eerste planning. Dit komt omdat er een landelijk onderhoud is aan ons Ticketingsysteem. Dat betekent dat supporters op 9 en 10 september zowel online als bij de receptie geen kaarten kunnen bestellen. Onze ticketshop is deze twee dagen volledig offline. Hieronder vinden jullie het bestelschema:

Maandag 7 september: Volledige Z-tribune
Dinsdag 8 september: Z+W+O Tribune
Woensdag 9 september: Geen verkoop i.v.m. onderhoud
Donderdag 10 september: Geen verkoop i.v.m. onderhoud
Vrijdag 11 september: Alle Tribunes
Vanaf maandag 14 t/m 18 september: Alle Tribunes

(Let op: het oude bestelschema is weer van kracht bij de volgende wedstrijd)

Tickets bestellen voor meerdere personen
Het is mogelijk om voor meerdere seizoenkaarthouders een kaart te bestellen voor deze wedstrijd. Bij het bestellen van de kaarten kun je accounts aan elkaar koppelen. Alle gekoppelde accounts moeten ook in het bezit zijn van een seizoenkaart. Het koppelen kan door middel van onderstaande stappen.

  1. Inloggen op je MijnVVV account
  2. Ga naar de gewenste wedstrijd, dan kom je op de stadionplattegrond.
  3. Kies het aantal stoelen. Negeer de foutmelding bovenin je scherm dat je slechts één ticket mag bestellen.
  4. Ga naar het winkelmandje
  5. Koppel ieder ticket aan de juiste persoon middels de volgende gegevens: klantnummer, postcode en achternaam. Let wel: Iedere persoon dient een MijnVVV account te hebben aangemaakt met een eigen e-mailadres!
  6. Ga door naar betalen. Bij de eerste keer kan het zijn dat er om een iDIN-check wordt gevraagd. Dit dien je te doen middels je bankpas en e-dentifiër.

Lukt dit niet, neem dan even contact op met onze receptie. Uiteraard is het ook mogelijk om de kaarten in de Fanshop te bestellen.

Extra openingstijden
In de week van 7 september zijn wij extra geopend om supporters die overdag niet kunnen komen in de avond te helpen. Bij deze de openingstijden van de Fanshop voor volgende week:

Maandag 7 september: 08.30 t/m 20.00 uur
Dinsdag 8 september: 08.30 t/m 20.00 uur
Woensdag 9 september: 08.30 t/m 17.00 uur
Donderdag 10 september: 08.30 t/m 17.00 uur
Vrijdag 11 september: 08.30 t/m 17.00 uur
Vanaf maandag 14 t/m 18 september: 08.30 t/m 17.00 uur

 

Op maandag 7 en dinsdag 8 september zijn wij in de avond t/m 20.00 uur geopend.

Huishoudens
Voor huishoudens is niet mogelijk om kaarten te bestellen voor de eerste twee wedstrijden. Deze hebben voor 7 september al een ticket ontvangen voor de wedstrijden tegen FC Utrecht of ADO den Haag.

mf2