Menu

Supporters steunen jeugdopleiding

dinsdag 12 februari 2019

Een uniek staaltje geldinzameling vanuit de VVV-Venlo supporters via de VriendenLoterij. VVV-Venlo kan dankzij haar achterban dit jaar 20.770 euro in ontvangst nemen voor de jeugdopleiding en andere maatschappelijke projecten van de club. Hiermee hebben onze supporters het record van afgelopen jaar verbroken. 

Hoe werkt het?
Bij de VriendenLoterij hebben de deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel, club of vereniging mee te spelen, waaronder hun favoriete Eredivisieclub. Van elk gekocht lot is de helft bestemd voor een goed doel op het gebied van gezondheid en welzijn.

Bij VVV-Venlo gaat de schenking naar de jeugdopleiding, onder andere voor scholing van de jeugdspelers zodat kinderen naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle kinderen stromen namelijk door naar het betaalde voetbal. De opgedane kennis tijdens de jeugdopleiding op sociaal en maatschappelijk gebied nemen ze mee in hun verdere toekomst die veelal buiten het voetbal ligt. 

VVV-Venlo staat dit jaar op plek 16 in de lijst Eredivisie voetbalclubs die dit jaar door supporters via de VriendenLoterij steun ontvangen.

Meespelen
Door VVV-Venlo te steunen, maakt u ook kans op fantastische prijzen, zoals VVV-Venlo seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de VVV-Venlo selectie.
Meespelen met de VriendenLoterij én tegelijkertijd onze club steunen? Via deze link kun je meedoen!

mf2