Menu

Teamtravel nieuwe Duitse partner

woensdag 27 november 2019

Wederom mogen we een nieuwe Duitse partner verwelkomen in het VVV-Venlo netwerk. Teamtravel International, met het hoofdkantoor gevestigd in Keulen, is gespecialiseerd op het gebied van sport, groepen en zakenreizen.

Op het gebied van sport is Teamtravel International een van de toonaangevende aanbieders met betrekking tot de planning, organisatie en implementatie van trainingskampen in Europa. Een groot deel van de aanbiedingen van het bureau zijn gericht op voetbalteams, zowel op professioneel als amateur niveau, maar er zijn natuurlijk ook mogelijkheden voor vele andere sporten.

Bovendien plant Teamtravel groepsreizen en speciale interessetours volgens individuele wensen en eisen. Deze aanbiedingen zijn niet alleen gericht op privégroepen, maar uiteraard ook op zakelijke klanten en bedrijven. "Op zakelijk gebied bieden we ondersteuning voor vergaderingen, evenementen en incentives of reisplanning voor bedrijven of groepen wereldwijd. Hier nemen we de organisatie en inkoop van de vereiste services over en creëren we een evenement op maat voor onze klanten. Het kan een eenvoudige vergadering zijn, maar ook prikkels of ongewone gebeurtenissen", aldus Andreas Engels van Teamtravel International.

Teamtravel heeft ook een locatie in Japan. "Als een klein bureau worden we gekenmerkt door flexibiliteit en korte afstanden. Dat betekent voor onze klanten dat we overal voor u zorgen en ook graag buiten de kaders kijken, vertelt CEO Yuji Wendler. Andreas Engels van Teamtravel International voegt eraan toe: "Met onze toewijding aan VVV-Venlo hopen we ons persoonlijke en professionele netwerk uit te kunnen breiden. Vanwege onze eigen bedrijfsstructuur en onze manier van werken, zijn we ervan overtuigd dat het netwerk en de andere partners van de club bij ons en onze aanbiedingen passen. Anderzijds denken we ook te kunnen profiteren van de aanbiedingen van andere partners. We volgen de weg van de VVV al een aantal jaren nu en kijken er eindelijk naar uit om deel uit te maken van de Duits-Nederlandse gemeenschap."

mf2