Menu

Teamwork leidt tot VVV Futsal Online

dinsdag 22 december 2020

De lockdown die maandag 14 december werd aangekondigd zagen we allemaal niet aankomen. Het betekende onder andere dat het succesvolle project SportMpower Futsal tot nader orde niet meer fysiek kan plaatsvinden.

Maar waar de nood het hoogste is, is de hulp nabij. Én de creativiteit van onze mensen. Want Futsal-trainer Issam Arssi bedacht samen met collega’s van de VVV Foundation en maatschappelijk partner Incluzio binnen no-time een variant: Futsal Online. Vanaf maandag 21 december start VVV-Venlo Futsal Online op Instagram (VVV_VENLO_FUTSAL) met online trainingen! Trainer Arssi: “Trainingen die de deelnemende jongeren thuis in de tuin óf buiten op het trapveldje kunnen doen. Op deze manier blijven ze toch lekker actief ondanks de Coronamaatregelen.”

Resultaat van dit sterke staaltje teamwork is ook dat alle deelnemers namens de VVV Foundation een bal van VVV-Venlo ontvangen. Voetballen zonder bal is immers erg moeilijk…

Maar dat is nog niet alles! De deelnemers krijgen ook allemaal een gezelschapsspel, mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Fonds Kinderhulp  & Incluzio Sociale Basis. De ballen en de gezelschapsspellen zijn de afgelopen dagen door de deelnemers in ontvangst genomen. Een prachtige, hartverwarmende én sportieve actie in deze donkere dagen voor Kerst. Arssi: “En zo maken we er samen het beste van. Hopelijk zien we elkaar snel weer in de zaal!”

mf2