Menu

Tegemoetkomingsregeling VVV-Venlo

dinsdag 12 mei 2020

Kun jij het je nog herinneren? Die fantastische goal van Peter, hier thuis tegen RKC? Die kanonskogel in de kruising… het was begin augustus 2019. Maar het lijkt zó lang geleden. Het voelt als vroeger. Het voelt als een andere tijd.

En dat heeft natuurlijk z’n reden. Want dit seizoen… We mogen het gerust ‘bizar’ noemen. Voetbal was ineens niet meer de belangrijkste bijzaak van het leven. Die plek nam die verschrikkelijke ziekte in. Als bij- én, erger nog, óók als hoofdzaak.

Dit seizoen gaan we dan ook niet meer voetballen. Wat ons betreft het enige juiste besluit, laat daar géén misverstand over bestaan. Want ons grootste goed is onze gezondheid. En die mogen we nooit en te nimmer op het spel zetten.

Maar dit alles betekent dus wél het einde van de huidige voetbalcompetitie. Absoluut niet het sportieve competitie-einde wat wij als club voor ogen hadden. Want wat zaten we in een goede flow en wat hadden we het seizoen graag uitgespeeld en ons op eigen kracht gehandhaafd. Maar het mag niet zo zijn.

Dat betekent ook dat we elkaar dít seizoen niet meer gaan zien in De Koel. Géén gezang meer vanaf de tribunes, géén opjuttende kreten meer van Danny, géén tactische aanwijzingen van Hans, géén blocktackles van Lee, géén kanonskogels meer van Peter…

Gedeelde smart is halve smart
We hebben lang in onzekerheid gezeten. Vragen als ‘Hoe nu verder?’, ‘Waar halen we onze inkomsten vandaan?’, ‘Hebben we wel recht op Tv-gelden?’ Deze en meerdere prangende vragen hielden ons als club tot voor kort bezig. En nog steeds! Want waar gaat dit alles eindigen? Het is voor iedereen een onzekere en moeilijke periode. Maar in dit geval is het spreekwoord “gedeelde smart, is halve smart” een hele toepasselijke.

Wij begrijpen dan ook heel goed dat onze supporters en partners nét zo’n onzekere en moeilijke periode doormaken. En dat je als seizoenkaarthouder, bezitter van een partnerpakket, flexkaarthouder óf als koper van een los ticket al een tijdje met vragen zit. Vragen over hoe om te gaan met reeds gekochte (seizoen)kaarten voor de wedstrijden die als gevolg van de coronamaatregelen niet meer gespeeld konden worden.

En tóch willen we je vragen om, geheel in het kader van het spreekwoord, de ‘smart’ te delen. Daarom hebben we besloten om tot een tegemoetkomingsregeling te komen, waarbij supporters en partners de schouders eronder zetten en samen de helft van het bedrag dragen. De club neemt de andere helft van het bedrag op zich.

VVV-Venlo heeft deze tegemoetkomingsregeling met collega clubs, de KNVB, het ECV en diverse stakeholders overlegd om tot gezamenlijke oplossingen en besluiten te komen. Wij willen benadrukken dat we deze tegemoetkomingsregeling goed hebben moeten overwegen om voetbal in De Koel voor het aankomende seizoen en jaren hierna nog te waarborgen. Wij vragen dan ook begrip en rekenen op de steun van iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Overzicht tegemoetkomingsregelingen
Iedere Seizoenkaarthouder, Flexkaarthouder of losse tickethouder heeft vanuit ons een e-mail ontvangen met alle benodigde informatie. De tegemoetkomingsregelingen waar je bij VVV-Venlo aanspraak op kunt maken zijn hieronder per kaarthouder nogmaals weergegeven. Let op: men kan een keuze maken tot en met 31 juli. Daarna is het niet meer mogelijk om via Mijn VVV een keuze op te geven. De voucher is gedurende 24 maanden geldig tot 1 augustus 2022. Er is gekozen voor deze langere termijn, omdat op heden veel onduidelijkheid bestaat over het competitieverloop van seizoen 20|21.[1)

Seizoenkaarthouders
1. Ik maak graag gebruik van een tegemoetkoming van de club en ik ontvang een vouchercode[2) ter waarde van twee wedstrijdtickets voor Eredivisiewedstrijden en de KNVB Beker.[3) 
2. Ik zie af van een tegemoetkoming en steun mijn club.

Flexkaarten
1. Ik maak graag gebruik van een tegemoetkoming van de club en ik ontvang 50% van mijn resterend aantal tickets om in te zetten in de komende 24 maanden.[2) 
2. Ik zie af van een tegemoetkoming en steun mijn club.

Losse tickets
1. Ik maak graag gebruik van een tegemoetkoming van de club en ik ontvang een vouchercode ter waarde van mijn aantal gekochte wedstrijdtickets.[4) 
2. Ik zie af van een tegemoetkoming en steun mijn club.

Steun onze club en zie af van de tegemoetkoming
Uiteraard is het voor alle kaarthouders ook mogelijk om de club in deze moeilijke periode jouw steun aan te bieden, een extra schouder eronder te zetten en geheel af te zien van de tegemoetkoming. De keuze kun je eenvoudig laten weten via Mijn VVV onder mijn profiel.

Inkomsten uit verkoop van seizoenkaarten en tickets zijn voor onze club van vitaal belang in onze totale begroting. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade VVV-Venlo enigszins beperkt. Daar zouden we jou enorm erkentelijk voor zijn, maar uiteraard hebben wij alle begrip voor de keuze die je maakt. Laten we dat benadrukken.

Tegoed op betaalkaart blijft geldig
Voor vele seizoenkaarthouders geldt dat de seizoenkaart ook tevens de betaalkaart is voor eten en drinken binnen het stadion. Ongeacht of je je seizoenkaart verlengd of niet voor aankomend seizoen, blijft het tegoed op je seizoenkaart staan en blijft dit tegoed uiteraard geldig om ook de komende seizoenen in te leveren in Covebo Stadion - De Koel -.

FAQ
Heb jij nog vragen? Wellicht hebben we deze al beantwoord! Neem dus even een kijkje bij onze veel gestelde vragen via de FAQ pagina. Is hiermee je vraag nog steeds niet beantwoord, stuur dan een e-mail naar info@vvv-venlo.nl

Namens VVV-Venlo willen we jou dan ook bedanken voor de nooit aflatende steun én inzet die je afgelopen seizoen weer voor de club hebt getoond. Zonder jouw bevlogenheid en passie zouden wij als club nergens zijn.

Maar… we zien je volgend seizoen ‘gewoon’ weer in De Koel.

[1) Mocht de herstart er van het seizoen anders uit komen te zien door bijvoorbeeld 20 clubs, dan heeft VVV-Venlo het recht om de tegemoetkomingen te herzien.

[2) Uitgezonderd van topwedstrijden tegen PSV, Ajax en Feyenoord.

[3) Bij het niet in gebruik nemen van de voucher is het na 24 maanden mogelijk om aanspraak te maken op restitutie ter waarde van € 25,- voor seizoenkaarthouders 18+, € 20,- voor seizoenkaarthouders 13 t/m 18 jaar en € 15,- voor seizoenkaarthouders 0 t/m 12 jaar.

[4) Bij het niet in gebruik nemen van de voucher is het na 24 maanden mogelijk om aanspraak te maken op restitutie.

mf2