Menu

Telecom aanbieding VVV-Venlo netwerk

dinsdag 6 oktober 2020

VVV-Venlo en Cónect Telecom slaan handen in elkaar en komen met exclusieve telecom deal!

Juist in tijden als deze is het nog belangrijker om de handen in elkaar te slaan. Dit hebben we dan ook gedaan met onze partner Conéct Telecom, waarmee we speciaal voor leden van ons VVV-Venlo netwerk een exclusieve telecom deal hebben ontwikkeld. Als lid van het VVV-Venlo netwerk geniet u vanaf nu van belangrijke voordelen op het gebied van zakelijke telefonie. Dankzij advies van Conéct Telecom, specialist op het gebied van mobiele telefonie, VoIP en vast-mobiel integratie, gaat een telecomwereld voor u open.

“Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze mooie samenwerking. Het is mooi om te zien dat partners niet alleen met ons als club willen meedenken in deze zware tijden, maar ook de voordelen voor u als partner willen belichten, dat spreekt toch wel van een gevoel van clubliefde. Uiteraard juichen wij het als club toe dat partners zoveel mogelijk met elkaar gaan samenwerken.” aldus Marco Bogers.

Geert Wintraecken (directeur Cónect Telecom): “In deze tijden wilde we graag met de club meedenken, middels deze telecom deal streven we er dan ook naar om een mooie win win situatie te creëren. VVV-Venlo moet hiermee een stabiele inkomensstroom kunnen realiseren, welke niet afhankelijk zal zijn van factoren als corona. Daarnaast garanderen wij partners een financieel voordeel en waar mogelijk verbetering van de diensten bij vertrouwde / bewezen providers. Er zal van elk ledencontract dan ook een substantieel deel terug vloeien naar de club. Laten we samen de handen in elkaar slaan en er een mooie driehoek combinatie van maken, doet u met ons mee?”

Gratis scan van uw zakelijke telefonie
Zorg dat u klaar bent voor de toekomst. Cónect Telecom is certified distributor van o.a. T-Mobile, KPN, Vodafone en Xelion en premium provider van o.a. Apple, Samsung, Huawei en Nokia.

Heeft u interesse in een gratis scan van uw zakelijke telefonie? Wilt u graag uw abonnementen eens onder de loep nemen en bent u op zoek naar inkoopvoordeel? Heeft u behoefte aan top service? En wilt u met dit alles ook nog onze club steunen?

Bel dan 085-200 75 00 of ga naar www.conect.nl/vvv
#BeejVVV

mf2