Menu

Tenue sponsoren verlengen contract

vrijdag 14 juni 2019

Tenue sponsoren verlengen contract: de eerste puzzelstukjes zijn gelegd

Met trots kunnen wij melden dat onze eerste puzzelstukjes gelegd zijn! #SamenVVV

Naast de doorlopende contracten van Seacon, Viking, AutoArena en Covebo, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn, zijn we ook verheugd te mogen melden dat de volgende partijen zich voor een extra jaar verbonden hebben aan onze club:

Holbox
ACS Cleaning BV
Personato

De eerste stukjes van onze puzzel vallen hiermee op hun plek, onze shirt sponsoren zullen hiermee gelijk blijven, daarmee trappen we direct onze businesscampagne af. De komende periode zal deze puzzel steeds meer vorm krijgen, doordat elke partner die verlengt symbolisch bijdraagt aan onze puzzel, en ook nieuwe partners hier hun plekje in kunnen nemen.

Samen maken we de puzzel compleet
VVV zijn we samen. Samen vormen we het mooiste plaatje van Noord- en Midden-Limburg. Ons commerciële team wil het plaatje nog mooier maken en gaat op zoek naar nieuwe puzzelstukjes. Logisch: hoe groter de puzzel, des te mooier om te zien! Het streven is te komen tot een prachtig geheel waarin geen enkel stukje mag ontbreken. Ook het uwe niet!

Grote puzzel
Vanaf seizoen 19|20 hangt er een grote puzzel, met ruimte voor een heleboel stukjes, in ons Lindeboom Voetbalcafé. Deze puzzel staat symbool voor ons VVV-Venlo netwerk, onze partners zijn daarin de stukjes die op de juiste plek zijn beland.

Zowel alle nieuwe als onze huidige partners worden aankomend seizoen verwelkomd met twee puzzelstukken. Eén is bestemd voor de grote puzzel in ons Lindeboom Voetbalcafé. Het tweede, identieke stuk is voor de partner zelf, zodat ook u kunt uitdragen dat u trots bent op dat prachtige plaatje waarmee we samen VVV maken tot wat het is. Ieder puzzelstukje is onmisbaar. Samen maken we deel uit van het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg. Samen zijn we VVV.

Verleng vrijdag: puzzelupdate
Behalve dat wij elk seizoen alle nieuwe partners uitgebreid introduceren binnen ons netwerk, mogen we natuurlijk niet onze huidige partners vergeten. Daarom presenteren wij ook dit jaar alle verlengende partners op de inmiddels beroemde Verleng Vrijdag. Dit doen we door middel van een puzzelupdate, waarbij elke vrijdag het plaatje meer vorm zal krijgen om uiteindelijk het puzzelbord te laten groeien en het geheel alsmaar mooier te maken.

Ook u draagt uw stukje bij!

mf2