Menu

Drukke Business avond #VVVhee

dinsdag 17 april 2018

De ‘wedstrijddag’ begon afgelopen zaterdag voor vele partners al wat eerder dan normaal. Om 16.00 uur gingen namelijk de deuren open van onze Rabobank Venlo BusinessLounge om te starten met de TOP-Ontmoeting. Het thema ‘Arbeidsmarktproblematiek in de regio’ stond centraal. Vele partners luisterden aandachtig naar het forum bestaande uit Office Depot, Floor Billekens, Brand Density, Provincie Limburg en XPO Logistics - Supply Chain.

Bijna gelijktijdig aan de TOP-Ontmoeting begon ook het wedstrijddiner waar natuurlijk ook onze WedstrijdPartners aanwezig waren. En dus werden Munckhof, Collectione Luxury Lifestyle en Tinnemans Keukens in het zonnetje gezet door Marco Bogers en Johnatan Opoku.

De captain was zoals gewoonlijk Danny Post, natuurlijk met de aanvoerdersband om de arm. Deze moest hij naderhand wel afstaan aan AanvoerdersbandPartner Broekmans Patisserie BV.

Maar eerst moest er gevoetbald worden. Een spannende eerste helft en ook in de rust was er van alles te beleven. Zo deelde Domino's voor de vierde keer dit seizoen pizzapunten uit. Ook Verbong Tweewielers was op het veld te vinden en stelde een fiets ter beschikking aan de VVV-Venlo Jeugdopleiding.

Een mooie geste, de tweede helft kon beginnen. Een helft die de Friese kant opviel en na 90 minuten was een 0-2 nederlaag een feit. Na het laatste fluitsignaal liepen de mannen teleurgesteld de trap op, waaronder Danny Post die toch opgevrolijkt kon worden met zijn prijs als Media Markt Man of the Match. De bal mocht hij echter niet houden, want deze ging naar WedstrijdbalPartner Blue People IT.

Zelfs na de nederlaag bleven de meeste partners hangen om een glaasje Schrobbelèr te proberen. DJ Harrald van Star liet de voetjes van de vloer gaan in het Lindeboom VoetbalCafé en Fenix zorgde voor muzikale klanken in de Rabobank Venlo BusinessLounge. Natuurlijk mocht een hapje niet ontbreken en dus was Gastrobar Bruiz WedstrijdCateringPartner met overheerlijke hapjes.

mf2