Menu

Thaeles #isdrbeej

vrijdag 25 januari 2019

Wij verwelkomen Thaeles als nieuwe partner binnen ons netwerk, dank Michel Smits en Henk Lamers voor het vertrouwen.

Thaeles, opgericht in 2003, is in de regio een sterke HR businesspartner die actief is op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en verandering. Voortdurend werken ze aan het creëren van nieuw perspectief  dat passend is voor organisaties en hun medewerkers. Vanuit hun eigen locaties in Baarlo, Sittard, Malden en Eindhoven, bieden we als concrete dienstverlening  onder andere verzuimreductie, spoor 2 re-integratie, team- en individuele coaching, outplacement en assessments aan.

De adviseurs zijn deskundige sparringpartners die - soms met een kritische blik - verandering en ontwikkeling van medewerkers en teams begeleiden en stimuleren. Voor haar opdrachtgevers is Thaeles een solide partner: groot genoeg om een breed scala aan vraagstukken met kwaliteit gedegen in te vullen, klein genoeg om persoonlijk en flexibel samen te werken met uw vaste aanspreekpunt.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder… Bij Thaeles geloven ze in de kracht van samenwerking. Maar ook geloven zij in de kracht van specialisatie. Binnen de Thaeles-familie voeren ze daarom voor specifieke, complementaire diensten een apart merk. De zusterorganisaties Empiria (werving, selectie en detachering van technisch personeel), Regiopoortwachter Zuidoost (casemanagement en arbodienstverlening), JobFit (jobcoaching) en BCL Instituut (brein centraal leiden, leren en ontwikkelen) sluiten zich dan ook graag samen met Thaeles aan bij het VVV-netwerk.

#Samedrbeej

mf2