Menu

Thuisshirt VVV-Venlo, terug naar de basis

donderdag 29 juli 2021

Soms mot t

Kan het gewoon niet anders

Door het donker

Terug naar de basis

We zulle motte…

Terug naar onze levensader

Onze levensader. Dát is de basis. De basis voor eerherstel. De basis voor prestaties. De basis voor successen. Daarom heeft VVV-Venlo voor het nieuwe thuisshirt van het seizoen 2021-2022 gekozen om terug naar de basis te gaan. De basis waarop weer gebouwd kan worden om nieuwe successen en presentaties te bereiken.

Waar die basis ligt? Bij de ‘V’ natuurlijk. De ‘V’ van VVV. De ‘V’ van Venlo. Maar ook de ‘V’ van Victorie. Die ‘V’ is weer terug op het shirt. In de hals. De ‘V’ van verleden, van Verenigen en van Voetbal. De ‘V’ die we in de kampioensjaren droegen. De ‘V’ die de basis is van alles, bevat ook de ‘hartbeat’ van de club. Want zonder ‘heartbeat’ geen leven en zonder leven geen voetbal. En geen VVV-Venlo…

Uiteraard prijken onze trouwe partners prominent op het nieuwe Masita-shirt; Seacon Logistics, Personato, ACS Cleaning, vidaXl.nl én Resifence.nl. Welkom Energie siert ook dit seizoen de broek. Daarnaast zal er komende week nog een nieuwe broeksponsor gepresenteerd worden. Naast onze trouwe partners, worden de club en haar achterban ook geëerd met de traditionele uiting ‘Venlosche Voetbal Vereniging’ in de kraag van het shirt. Een uiting die historie ademt, net als onze club. Op beide mouwen en in de zij komen de drie V’s wederom terug. En om het helemaal af te maken, zijn de spelers ook aankomend seizoen weer trotse drager van het anker en de leeuw van ónze stad: Venlo.

Kortom, een mooi nieuw thuisshirt dat iedere supporter weer thuis brengt. Terug naar de basis: de thuisbasis. Covebo Stadion - De Koel -.

Bestel nu: 

Het maakt ons sterker

Het kloppend hart van VVV

Slaat Harder dan ooit

In volle glorie

Veur Altied

VVV

mf2