Menu

Trainers verlengen bij jeugdopleiding

maandag 3 juni 2019

De meeste jeugdtrainers binnen de VVV-Venlo Jeugdopleiding hebben hun contract verlengd. De opleiding zal komend seizoen wederom bestaan uit zes jeugdteams.

Het Onder 10 team zal doorstromen naar de Onder 11. Hierdoor kiest de opleiding ervoor om spelers op jongere leeftijd in hun eigen omgeving bij de amateurclub te laten spelen. De jongste talentvolle spelers kunnen wel wekelijks eenmalig trainen bij het Venlose Jeugdplan. De opleiding zal pas starten bij de Onder 11. De Jeugdopleiding zal bestaan uit de volgende zes teams:

Onderbouw: O11 en O12
Middenbouw: O13 en O15
Bovenbouw: O17 en O19

Afscheid
Jeugdtrainer Dominik Vergoossen zal de Jeugdopleiding na drie seizoenen verlaten. De trainer uit Maasbracht gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De contracten met jeugdtrainers Jordy Reneerkens, Jeroen Schepens, Joeri Janssen, Maarten Hanssen, Coen Aarts en Niels van Horne zijn verlengd. Net als Rens Sleegers, die als hoofdtrainer nieuw is bij VVV, zullen deze trainers ook komend seizoen verbonden zijn aan VVV-Venlo.

VVV-Venlo Onder 19
Jordy Reneerkens tekent een contract voor twee seizoenen bij VVV-Venlo. Komend seizoen zal Reneerkens wederom leiding geven aan VVV-Venlo O19. De oud-speler van PSV, Fortuna Sittard en Roda JC blijft hiermee eindverantwoordelijk voor het vaandelteam van de Venlose opleiding. Dit zal de trainer combineren met het hoofdtrainerschap van het nieuwe beloften elftal van de Venlonaren. Tevens zal de trainer de doorstroming van spelers tussen de opleiding en selectie blijven coördineren.

VVV-Venlo Onder 17
Jeroen Schepens was de afgelopen drie seizoenen al hoofdtrainer bij VVV-Venlo in de middenbouw. De uit Cuijk afkomstige trainer zal ook de komende twee seizoenen verbonden zijn aan VVV-Venlo. Schepens maakt komend seizoen de stap naar de bovenbouw en zal de verantwoordelijkheid krijgen over VVV-Venlo O17. Dit zal de trainer combineren met de trainersopleiding UEFA-A. Tevens zal Schepens de fysieke leerlijn binnen de opleiding blijven coördineren.

VVV-Venlo Onder 15
Ook Joeri Janssen is al drie seizoenen verbonden aan VVV-Venlo als hoofdtrainer. De Venlonaar zal dit middels een nieuw tweejarig contract ook de komende twee seizoenen doen. Janssen zal volgend seizoen de stap maken naar VVV-Venlo O15 waar hij als hoofdtrainer eindverantwoordelijk zal zijn. Tevens zal hij zijn hoofdtrainerschap net als de afgelopen seizoenen combineren met de functie van Hoofd Jeugdscouting. De trainer zal zijn functies bij VVV-Venlo komend seizoen combineren met het hoofdtrainerschap bij het eerste elftal van derdeklasser vv Baarlo.

VVV-Venlo Onder 13
Rens Sleegers wordt als hoofdtrainer toegevoegd aan de trainersstaf van de opleiding. De trainer, afkomstig uit Bakel, zal komend seizoen eindverantwoordelijke zijn van VVV-Venlo O13. Sleegers is geen onbekende binnen de Venlose opleiding daar hij de afgelopen twee seizoenen al assistent trainer was van VVV-Venlo O17, waar hij dit seizoen ook zijn trainersdiploma UEFA-B wist te behalen. Sleegers zal zijn hoofdtrainerschap combineren met de functie coördinator Jeugdplan. De trainer tekent een contract voor één seizoen.

VVV-Venlo Onder 12
Net als afgelopen seizoen zal Maarten Hanssen leiding geven aan VVV-Venlo O12. De uit Asten afkomstige trainer is al enkele jaren als hoofdtrainer betrokken bij de opleiding en tekent een contract voor een seizoen. Hanssen zal het hoofdtrainerschap combineren met de functie van coördinator Partnerclubs.

VVV-Venlo Onder 11
Coen Aarts doorliep de gehele jeugdopleiding van de Venlonaren als jeugdspeler en was afgelopen seizoen startend hoofdtrainer binnen de opleiding bij de O10. Komend seizoen zal de uit Horst afkomstige trainer wederom zijn eigen ervaringen proberen over te brengen op de spelers als hoofdtrainer van VVV-Venlo O11. Aarts tekent een contract voor een seizoen.

Krachttrainer
Net als afgelopen seizoenen zal Niels van Horne de krachttraining binnen de opleiding coördineren. Van Horne zal deze functie ook komend seizoen combineren met het assistent trainerschap bij VVV-Venlo O12 en tekent een contract voor een seizoen.

Invulling hoofdtrainers seizoen 2019-2020
Beloften: Jordy Reneerkens
O19: Jordy Reneerkens
O17: Jeroen Schepens
O15: Joeri Janssen
O13: Rens Sleegers
O12: Maarten Hanssen
O11: Coen Aarts

Roger Bongaerts zal als Hoofd Opleiding ook komend seizoen leiding geven aan de Venlose Jeugdopleiding. Hij zal wederom geassisteerd worden door Jouke Derix, coördinator Algemene Zaken. Wij wensen alle betrokkenen binnen de Jeugdopleiding veel succes en plezier toe in het nieuwe seizoen 19|20.

mf2