Menu

Trainersstaf Jeugdopleiding 2021-2022

donderdag 6 mei 2021

Het uitdagende voetbalseizoen 2020-2021, dat werd gekenmerkt door corona, loopt op zijn eind. Toch heeft de VVV-Venlo Jeugdopleiding dit seizoen zeker niet stilgezeten. Met het oog op het nieuwe seizoen 2021-2022 hebben Roger Bongaerts en zijn mannen de trainersstaf van de VVV-Venlo Jeugdopleiding dan ook alweer samengesteld.

De Jeugdopleiding zal ook komend seizoen onder leiding staan van Hoofd Opleiding Roger Bongaerts. Hij zal zich, samen met zijn hoofdtrainers, dagelijks inzetten om de jeugdige talenten uit de opleiding zo goed mogelijk af te leveren bij het eerste elftal van VVV-Venlo. Daar tegenover staat het vertrek van O21-trainer Jordy Reneerkens. De oefenmeester verlaat de opleiding en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. VVV-Venlo dankt Reneerkens voor zijn inzet in de afgelopen drie seizoenen en wenst hem veel succes toe in de toekomst.

Trainersindeling, seizoen 2021-2022: 
Jeroen Schepens zal komend seizoen leiding geven aan VVV-Venlo O21. De 27-jarige oefenmeester is momenteel voor het zevende seizoen werkzaam binnen de Jeugdopleiding als eindverantwoordelijke voor VVV-Venlo O18. Komend seizoen zal de trainer uit Cuijk de stap maken naar het vlaggenschip van de opleiding. Schepens heeft een contract voor twee seizoenen getekend, tot medio 2023.

Joeri Janssen zal komend seizoen de trainer/coach zijn van VVV-Venlo O18. De 26-jarige oefenmeester is voor het achtste seizoen werkzaam binnen de Jeugdopleiding en momenteel als hoofdtrainer eindeverantwoordelijk voor VVV-Venlo O16. Komend seizoen zal de trainer uit Venlo de stap naar de bovenbouw van de opleiding maken. Het contract van Janssen is opengebroken en met drie seizoenen verlengd, tot medio 2024.

Rens Sleegers zal komend seizoen de eindverantwoordelijke zijn bij VVV-Venlo O16. De 26-jarige oefenmeester is voor het vierde seizoen werkzaam binnen de Jeugdopleiding en momenteel trainer/coach van VVV-Venlo O14. Komend seizoen zal de trainer uit Bakel de stap zetten naar VVV-Venlo O16. Sleegers tekent een contract voor drie seizoenen bij de Venlose club, tot medio 2024.

Willem Strijland is als trainer/coach nieuw binnen de Venlose Jeugdopleiding. De 30-jarige oefenmeester zal in de zomer Groningen verlaten en in Venlo neerstrijken om aan de slag te gaan als hoofdtrainer van VVV-Venlo O14. De trainer uit Norg tekent een contract voor één seizoen, waardoor Strijland tot medio 2022 verbonden zal zijn aan VVV-Venlo.

Maarten Hanssen verlengt zijn contract bij VVV-Venlo met één seizoen. Hierdoor staat de 25-jarige trainer/coach uit Asten tot medio 2022 onder contract bij de Venlose club. De oefenmeester zal in zijn zevende seizoen wederom verantwoordelijk zijn voor VVV-Venlo O13.

Coen Aarts ziet zijn overeenkomst bij VVV-Venlo verlengd worden met twee seizoenen. Hierdoor zal de oefenmeester tot medio 2023 werkzaam zijn bij de geelzwarten. Aarts, die de gehele opleiding als speler doorliep, zal in zijn zeventiende seizoen wederom hoofdtrainer zijn van VVV-Venlo O12.

Roger Bongaerts besluit: “Met het verlengen en uitbreiden van de contracten van de jeugdtrainers geeft de club een duidelijk signaal af: de opleiding is een belangrijk onderdeel van het technisch beleid en vormt de basis voor onze toekomst. Mooi dat onze trainers hiervoor beloond worden. We zijn blij met hun inzet en de kwaliteit die ze elke dag leveren. Een heerlijke groep professionals om mee te werken.”

 VVV-Venlo wenst iedereen die gemoeid is met de VVV-Venlo Jeugdopleiding veel succes toe komend seizoen!

mf2