Menu

Trek de aandacht, ook buiten het stadion

maandag 25 maart 2019

Arriva streekbus in VVV-Venlo jasje

Om het geel en zwart op een originele manier in het Limburgse straatbeeld te projecteren, slaat VVV de handen ineen met OVMedia. Zij verzorgen exclusief voor openbaar vervoersbedrijf Arriva de busreclame. Een of twee lijnbussen, geheel gehuld in VVV-Venlo stijl, zullen het komende seizoen door Noord- en Midden-Limburg (streek Venlo-Weert-Roermond) gaan rijden. 

De Arriva VVV-Venlo bus rijdt zeven dagen per week 13 uur per dag door het woon-werk-en winkelgebied. Dus veel contactmomenten met supporters, klanten, en wellicht nieuwe medewerkers.

Er zijn veel media-kanalen, maar busreclame is uniek omdat je het niet kan wegklikken, wegzappen of doorspoelen. Geen last van Spotify, Netflix of Adblockers, en de bus ligt niet de volgende dag bij het oud papier.
Een bus is 15 meter lang, 4,5 meter hoog en 2,5 meter breed, en daarmee dominant opvallend aanwezig in het straatbeeld. Dat maakt de bus een premium medium om uw naamsbekendheid te verhogen en uw imago als VVV-Venlo partner te versterken. 

Ook u, als zakelijke partner kunt onderdeel uitmaken van dit mooie initiatief. Er zijn slechts vijf posities op de bus beschikbaar voor een uiting. Bovendien profiteert u als partner van een aantrekkelijk tarief. Wie het eerst komt het eerst maalt. 

Mogelijkheden seizoen 2019/2020 Arriva streekbus 
Achterzijde in het wit
1 Positie exclusief 
Regulier tarief : Euro 3.000,-  |  VVV-Venlo-tarief: Euro 2.500,-

Instapzijde en niet instapzijde in het zwart
4  Posities
Regulier tarief per positie: Euro 2.375,-  |  VVV-Venlo tarief: Euro 2.000,-

Wilt u een jaar lang zichtbaar zijn in het straatbeeld van Noord- en Midden Limburg? Neem dan contact op met uw accountmanager.

mf2