Menu

Tristan en Delano verlengen contract

vrijdag 10 mei 2019

Tristan Dekker ( 21 ) en Delano van Crooij ( 27 ) hebben hun aflopende contracten bij VVV-Venlo verlengd. Dekker staat tot medio 2021 op de Venlose loonlijst, Van Crooij verlengde zijn verbintenis tot halverwege 2022.

Rechtsback Tristan Dekker kwam in juli 2016 over uit de jeugd van ADO Den Haag en dwong al snel een basisplaats af. Met Oranje O19 nam hij de zomer daarna deel aan het EK in Georgië. Door niet-alledaagse blessures kwam hij de afgelopen twee seizoenen tot minder wedstrijden dan gehoopt, maar zijn talent staat buiten alle discussie dus gaat hij de komende jaren voor nieuw succes in het geelzwart.

Doelman Delano van Crooij had in het seizoen 2010-2011 een plaats in de selectie van VVV-Venlo en verkaste daarna naar PEC Zwolle, waar hij ook één seizoen onder contract stond. Daarna koos hij ervoor een jaar als aanvallende middenvelder te gaan spelen bij Kwiek Venlo, waarna hij weer als keeper aan de slag ging bij SV Deurne in de hoofdklasse. Medio 2015 keerde hij terug bij VVV-Venlo en met onze mannen werd hij in 2017 kampioen in de toenmalige Jupiler League. De afgelopen twee seizoenen was Delano de vaste stand-in voor Lars Unnerstall.

We wensen beide spelers veel nieuwe sportieve successen toe in het geelzwart!

#samenVVV

mf2