Menu

Tweede seizoenshelft arrangement

maandag 16 december 2019

Met de terugkomst van Jay Driessen hebben we afgelopen zondag een belangrijke stap gezet richting de veilige plekken op de ranglijst. Met veel passie en strijd op het veld boekten we eindelijk weer eens heerlijke overwinningen. En dat smaakt naar meer, wij gaan ons opmaken voor een onvergetelijke tweede seizoenshelft!

⚽ Samen... genieten van de passie en strijd op het veld.
⚽ Samen... beleven wij VVV's derde helft.
⚽ Samen... zakelijke successen boeken.

Het is tijd om op te staan en samen de schouders eronder te zetten! Stap nu in en wordt onderdeel van het grootste en meest bruisende netwerk van Noord- en Midden-Limburg!

Samen de schouders eronder!
Of je nou samen met ons wilt genieten van de passie en strijd op het veld. Of je nou samen met ons gezellige derde helften wilt gaan beleven of als je samen zakelijke successen wilt boeken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Netwerkpartner
Voor het eenmalige instaptarief van slechts € 2.400,- wordt u de tweede seizoenshelft netwerkpartner binnen het VVV-Venlo netwerk. Daarvoor ontvangt u:

  • 2 Business Seats bij elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo
  • Topwedstrijd: de eerste wedstrijd na de winterstop is meteen een topwedstrijd: PSV komt op bezoek in Covebo Stadion - De Koel -.
  • Limburgse derby: Op 29 februari spelen we de Limburgse derby tegen Fortuna Sittard, waar we nog wat goed te maken hebben.

 Voor een meerprijs van € 500,- word je lid van de grootste business club van Noord- en Midden Limburg:

  • Netwerkmogelijkheden in het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg met ruim 450 partners
  • Goed bezochte Business Events, zoals de TOP-Ontmoeting, het Duitse Bedrijfsbezoek, de Golfdag en onze verbindsessie.
  • Belangrijk: Met uw steun in de allesbeslissende tweede seizoenshelft wordt u onderdeel van de VVV-Venlo familie! Samen de schouders eronder!

Interesse?
Heeft u interesse in het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg in een dynamische voetbalomgeving? Neem dan contact op met onze commerciële afdeling via Niels Mulders (nmulders@vvv-venlo.nl), Steffie Koopmans (skoopmans@vvv-venlo.nl) of Djordi Staaks (dstaaks@vvv-venlo.nl).

#SamenVVV

mf2