Menu

Uitnodiging ACS Cleaning Golftoernooi

donderdag 12 april 2018

Het was al eens eerder aangekondigd, maar met trots willen wij u vertellen dat wij op woensdag 16 mei onze eigen golfdag gaan organiseren. ACS Cleaning is trotse partner en naamgever van deze golfdag: De VVV-Venlo | ACS Cleaning Golfdag. Deze dag zijn we te gast bij golfclub Haus Bey in Nettetal, op een steenworp afstand van ons stadion. En dus betreden we voor het eerst in onze geschiedenis een golfbaan in Duitsland.

Programma
Tijdens deze variërende dag zijn er verschillende mogelijkheden. Zo wordt het wedstrijdtoernooi gespeeld in flights van vier personen, ingedeeld op handicap. Hierbij spelen we het spel Texas Scramble 18 holes.

Naast dit toernooi is er ook de keuze voor een clinic en een masterclinic voor de mensen die al vaker hebben deelgenomen aan een clinic. Let op: voor zowel de wedstrijd als beide clinics geldt beperkte beschikbaarheid. We zullen de dag uiteraard gezamenlijk afsluiten met een heerlijke barbecue én de prijsuitreiking. Het volledige programma vindt u hieronder:

11.30 uur        Inloop, aanmelding, lunch
12.45 uur        Start Wedstrijdgolfers
13.00 uur        Start (master)clinic
18.00 uur        Aanvang barbecue/ prijsuitreiking

Aanmelden
De golfdag is gratis voor twee personen voor alle Partners die een overeenkomst hebben inclusief events. Heeft u een overeenkomst zonder events of wilt u met meerdere personen komen, dan bedragen de kosten € 100,- per (extra) deelnemer. Dit bedrag is exclusief BTW.

Aanmelden voor deze golfdag kan in onze Business app. Hierin staan drie evenementen, namelijk het 'Toernooi', de 'Clinic' en de 'Master Clinic'. Kies voor de spelvorm waar u aan deel wilt nemen. Vervolgens is het belangrijk dat u bij 'opmerkingen' invult welke handicap u heeft en kunt u eventuele dieetwensen doorgeven.

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te begroeten tijdens onze VVV-Venlo | ACS Cleaning Golfdag!

mf2