Menu

Uitnodiging YBC event

maandag 5 november 2018

In navolging op het zeer geslaagde businessevent van de Young Business Club in 2017, met als thema ‘Topsport en Ondernemen’ met Leontien van Moorsel, organiseert de YBC, in samenwerking met Rabobank Venlo e.o. en VVV-Venlo, wederom een groot businessevent. Op woensdagavond 21 november bent u van harte welkom bij de Rabobank Venlo e.o. waarbij managementgoeroe Ben Tiggelaar als keynote spreker zijn opwachting zal maken. Mis dit grootse businessevent niet en meldt u direct aan voordat de beschikbare plaatsen vol zijn. Dit event is voor het gehele VVV-Venlo Netwerk toegankelijk. 

Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar is bedrijfskundige, trainer en auteur van diverse boeken, waaronder het bekende boek ‘Dromen, Durven, Doen!’. Verder verzorgt hij jaarlijks het seminar MBA in één dag, waar al 14.500 managers aan deelnamen. Ben is expert op het gebied van persoonlijk ondernemerschap, innovatie, groei en ontwikkeling, leiderschap en gedragsverandering. Eind september viel Ben Tiggelaar ook de eer ten deel om voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama te mogen interviewen over leiderschap. We zijn erg blij dat we een dergelijke topspreker hebben weten vast te leggen voor dit event. Het belooft dan ook een bijzonder interessante avond te worden.

Langs deze weg bent u van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit unieke businessevent. Het programma van de avond, onder leiding van Lucas Bremmers, zal er als volgt uitzien:
19:00 - 19:30 uur: Ontvangst met koffie en thee
19:30 - 19:45 uur: Welkomstwoord en ontvangst door de Rabobank en YBC
19:45 - 21:00 uur: Interactieve lezing Ben Tiggelaar
21:00 - 22:00 uur: Netwerkborrel

Gelet op het beperkte aantal plaatsen voor de avond vragen we u zich tijdig aan te melden: vol is vol. Aanmelden kan alleen via de VVV-Venlo Business app. We verzoeken u voor dit event enkel uw beslissers of uw beslissers van morgen aan te melden.

Young Business Club
Sinds enkele jaren is binnen het VVV-Venlo Netwerk de Young Business Club VVV-Venlo actief. De YBC is hét platform voor jonge professionals tussen de 25 en 40 jaar die zich willen ontwikkelen op zowel zakelijk als privé vlak binnen het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg.

mf2