Menu

Vacature Interieurverzorger(ster) VVV-Venlo

zondag 1 augustus 2021

Vacature: Interieurverzorg(ster) (m/v) parttime ( 20 uur)

VVV-Venlo is een Betaald Voetbal Organisatie die acteert in de Keuken Kampioen Divisie. Wij zijn op zoek naar versterking. Voldoe jij aan het juiste profiel en herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij de persoon die we zoeken!

Functiebeschrijving:
In een voetbalbedrijf waar (bijna) alles draait om die 90 minuten voetbal die wekelijks gespeeld worden, draait een complete organisatie om alles optimaal te organiseren zodat alle doelgroepen rondom onze club de juiste beleving ervaren tijdens deze 90 minuten.

Ter ondersteuning van ons facilitaire team zijn wij op zoek naar twee interieurverzorger(ster)s die er samen met collega’s voor zorgen dat alles rondom het eerste elftal spik en span is. Hoe ziet jouw dag er nu uit? De selectie start de dag rond 09.00 uur en dan ligt de trainingskleding allemaal klaar, na afloop van de training wordt deze trainingskleding gewassen voor de volgende dag. De kleedlokalen en alle daarbij behorende ruimtes dienen weer schoon gemaakt te worden en de schone kleding dient weer klaar gelegd te worden voor de volgende dag. Dit zijn voorbeelden van werkzaamheden op een doorsnee dag, maar geen enkele dag is hetzelfde.

Je komt te werken in een kleine, dynamische organisatie waar een hands on mentaliteit bovenaan staat. Je bent flexibel inzetbaar volgens een maandrooster op werkdagen en weekenddagen (afhankelijk van het jaarlijkse speelschema).

Omdat je direct samenwerkt met onze selectie en stafleden is het belangrijk dat je stressbestendig bent, initiatief neemt en een woordje Duits en/of Engels spreekt. VVV-Venlo is een topsport organisatie waar we samen winnen, maar ook met verliezen dien je om te kunnen gaan.

Heb je bovenstaande gelezen en denk je dit is echt iets voor mij, stuur dan zo spoedig mogelijk jouw CV mét motivatiebrief naar Juul van Keulen-Ophelders via jvankeulen@vvv-venlo.nl.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Stuur ook dan een email naar bovenstaand adres en dan beantwoorden wij jouw vragen.