Menu

Vacature: trainer/coach VVV-Venlo O12

maandag 29 juni 2020

De VVV-Venlo Jeugdopleiding is al jaren sterk vertegenwoordigd in de regio Noord- en Midden Limburg en groeiende als Jeugdopleiding. De VVV-Venlo Jeugdopleiding is een gerespecteerde Jeugdopleiding binnen Nederland van waaruit de laatste jaren steeds meer jeugdspelers doorstromen richting de hoofdmacht: het 1e elftal.

Ter versterking van de VVV-Venlo Jeugdopleiding zoeken wij voor het seizoen 2021-2022 een gemotiveerde trainer/coach voor onze onderbouw (O12 ) die zich onder leiding van coördinator onderbouw Coen Aarts kan door ontwikkelen.

Trainer/Coach onderbouw (O12 )
Wat zoeken wij:
- Je bent in het bezit van een trainersdiploma of gaat deze volgen
- Je kan goed samenwerken met de hoofdtrainer, collega’s, stafleden en spelers
- Je beschikt over een proactieve houding en weet te stimuleren
- Je kent de kenmerken van de leeftijdsgroep (O12 )

Werkzaamheden:
De werkzaamheden vinden plaats op wedstrijddagen (zaterdag) en daarnaast ben je minimaal twee (liefst meer) trainingen in de week beschikbaar. Voor een trainingsactiviteit dien je van 16.30 tot 19.30 uur aanwezig te zijn. Trainingsdagen: maandag, woensdag en donderdag.

Wij bieden:
- Een boeiende functie in een dynamische omgeving
- Doorgroei mogelijkheden
- Interne bijscholing
- Kledingpakket
- Beloning volgens vrijwilligersbeleid

VVV-Venlo verplicht zijn vrijwilligers om een VOG aan het te vragen.

Sollicitatie:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature door je motivatie en CV te mailen naar jjanssen@vvv-venlo.nl o.v.v. ‘’Sollicitatie trainer/coach onderbouw O12 ’’.

mf2