Menu

Van Berge Henegouwen ( 58 ) overleden

vrijdag 7 augustus 2020

Tot ons verdriet bereikte ons vandaag het bericht dat voormalig speler en oud medewerker Edwin van Berge Henegouwen woensdag 5 augustus op 58-jarige leeftijd is komen te overlijden na een ziektebed.

De in Eindhoven geboren voetballer zag op 17 december 1961 het levenslicht en speelde sinds zijn negende in de jeugd van PSV. In het seizoen 1981|1982 maakt hij zijn officiële profdebuut voor de Eindhovense club en verkaste in 1983 op huurbasis naar VVV.

Een jaar later tekende van Berge Henegouwen zijn eerste contract bij het toenmalige FC VVV. In zes seizoenen speelde Edwin in totaal 183 duels voor VVV. In deze tijd behaalde VVV maar liefst twee keer de vijfde plaats in de Eredivisie. Na nog twee jaar te zijn uitgekomen voor MVV, beëindigde Edwin in 1991 zijn betaald voetbalcarrière.

Ruim twee decennia na zijn voetbalcarrière keerde van Berge Henegouwen terug bij de club in de functies van o.a. scout en accountmanager op de commerciële afdeling.

Wij wensen zijn familie, vrienden en alle nabestaanden enorm veel sterkte met het verlies van deze mooie persoonlijkheid.

mf2