Menu

Verbinden in Coronatijd

donderdag 29 oktober 2020

Namens het commerciële team willen wij graag weer van ons laten horen. Even leek het erop dat we dit seizoen weer fysieke bijeenkomsten mochten gaan organiseren. Onze eerste thuiswedstrijd, wel maar met slechts 266 zakelijke gasten. Een Seizoenskickoff met maximaal 200 gasten… Totdat Rutte en co. dinsdag 13 oktober jl. een persconferentie belegden. De uitkomst daarvan kennen we allemaal: de maatregelen werden helaas weer aangescherpt waardoor we nu weer terug bij af zijn.

Helaas hebben we dan ook een streep door onze Seizoenskickoff moeten zetten, zijn onze ontbijtsessies niet door gegaan en blijven we de wedstrijden achter gesloten deuren spelen. Ook voor uw business zal dit weer vele aanpassingen vergen., In sommige gevallen betekent het zelfs ‘op de overlevingsstand… De boodschap is, dat we het vooral samen moeten doen.

#SamenVVV
Samen is wat ons betreft ook het sleutelwoord voor dit bijzondere seizoen. Want in tijden dat heel veel zaken niet kunnen, streven wij ernaar om meer verbindingen dan ooit tot stand te brengen. Dit vergt niet alleen een bepaalde inspanningsverplichting vanuit onze zijde, maar hier hebben we jullie hulp keihard bij nodig.

VVV on Tour
Graag attenderen wij jullie dan ook op onze eerste aflevering van VVV on Tour: ‘Wie speel jij de bal toe?’. Bekijk hier de video! Oftewel, met wie wil jij in contact komen en waarom? De komende periode zal het er ons alles aan gelegen zijn om zoveel mogelijk mensen te verbinden met elkaar. De ene keer om een kennismaking te creëren, omdat jullie op zakelijk vlak wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. De andere keer om gewoon eens als ondernemers onder elkaar te sparren over de bizarre situatie waarin we ons bevinden. En misschien ook wel ‘gewoon’, omdat jullie een inkoopvraagstuk hebben wat goed ingevuld kan worden door een partner uit ons netwerk. Want waarom zullen we elkaar in deze tijd niet een beetje ondersteunen?

Verbindingen leggen
Om dit alles in gang te zetten, moeten wij uiteraard ‘gevoed worden’. Wij doen dan ook een vriendelijk doch dringend verzoek aan jullie om de vragenlijst in onze Business App in te vullen, deze treffen jullie onder ‘Wie speelt u de bal toe’. Op deze manier kan ons commerciële team de komende periode ook voor u het verschil (blijven) maken en waarde toevoegen in deze toch al moeilijke tijden. Het mag voor zich spreken, dat dit alles onder de noemer ‘geven en nemen’ valt. Laten we vooral eens een ander verrassen en een uurtje tijd maken voor een mede partner uit ons mooie VVV-Venlo Netwerk. Oftewel, wie speel jij de bal graag toe? Laat deze kans niet liggen, want het kan zo maar concrete business opleveren!

Overzicht sponsors
U bepaalt zelf met wie u in contact wilt komen. Wilt u weten welke bedrijven allemaal vertegenwoordigd zijn in het VVV-Venlo netwerk? Deze vindt u op onze website in de verschillende sponsorcategorieën: HoofdsponsorStadionnaamgeverShirt- en broeksponsorsKoelclubBusinesspartnersPluspartnersNetwerkpartnersVrienden van VVV en de Young business clubleden.

mf2