Menu

Verbouwingsupdate

donderdag 27 september 2018

Vier weken lang geen thuiswedstrijd! Maar van rustig achterover leunen is geen sprake. Er wordt keihard gewerkt om alle supporters bij de volgende thuisbeurt, op zondag 21 oktober tegen ADO Den Haag, nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dat houdt in dat er op twee plekken wordt gewerkt. De Z-tribune wordt flink op de schop genomen. De tribune wordt tochtvrij gemaakt en het dak, dat hier en daar niet meer al het hemelwater tegenhield zoals dat eigenlijk hoort, wordt waar nodig vervangen. Dus een verblijf op die tribune wordt vanaf 21 oktober een stuk aangenamer!
Wat veel beter zichtbaar is, ook voor de toevallige passant, is de verbetering van de grote parkeerplaats voor het stadion. Al jarenlang vormde ‘P1’ een kwelling voor de schokbrekers en knalpijpen van parkerende auto’s. Het stuiteren over de parkeerplaats behoort binnenkort echter tot het verleden. Er komt een volledig nieuw dek waardoor parkeren een stuk aangenamer wordt.

Al de werkzaamheden hebben uiteraard te maken met de verbouwing van het stadion en de omliggende gronden die sinds afgelopen zomer gefaseerd plaatsvindt. Wanneer het hele stadion klaar is? Dat gaat nog wel een aantal jaren duren. Belangrijk is dat er een stijgende lijn in blijft zitten. Niet alleen in de sportieve prestaties op het veld, maar ook in de service naar onze gasten!

mf2