Menu

Verleng vrijdag

vrijdag 30 november 2018

De nummer zes tegen de nummer zeven. Een mooi affiche aankomende zondag wanneer onze mannen het opnemen tegen Heracles Almelo. Echter voor het zover is, stellen wij u wederom graag voor aan vier partners. Net als vorig jaar, te vinden in onze businesslounges. Wij danken IGO, Eurofresh, Baan in Limburg en het Duitse bedrijf Karo.

IGO #isdrbeej
IGO is, met meer dan 70 jaar ervaring, marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Zij begrijpen jouw uitdagingen en doelstellingen en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Uiteraard zijn zij ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Dit seizoen met nieuwe gezichten; welkom Kevin Marten en Ron van Beek!

Eurofresh #isdrbeej
Eurofresh Cash en Carry groothandel in aardappelen, groenten en fruit. Dagelijks staat voor u een geheel assortiment uitgestald in de geconditioneerde verkoophal. Pascal en Hans, bedankt voor het vertrouwen!

Baan in Limburg
Meer vacatures in Limburg dan geschikte kandidaten… En nu?! Baan in Limburg brengt vraag en aanbod op de Limburgse arbeidsmarkt bij elkaar. Door middel van hun krachtige vacatureplatform, persoonlijke service en unieke marketing op maat, wordt uw vacature aan de juiste doelgroep gepresenteerd! Maak vrijblijvend kennis in een gesprek bij u op kantoor!

Karo #isdrbeej
KARO Elektrotechnik uit Mönchengladbach is er ook dit seizoen weer bij. De focus van KARO ligt op de distributie van elektromechanische componenten. Deze omvatten wartels, slangsystemen, connectoren, speciale, draaiende en spuitgietonderdelen en een uitgebreid assortiment accessoires. KARO produceert op maat gemaakte oplossingen in de vorm van kabelassemblages, behuizingsoplossingen en servicepacks van deze producten. Bernd Roos praat vloeiend Nederlands en kijkt uit naar een succesvol seizoen.

mf2