Menu

Verleng Vrijdag deel 1

vrijdag 1 juni 2018

Vandaag is het Verleng Vrijdag en dat betekent een overzicht van alle verlengers van deze week! Onderstaande partners uit het VVV-Venlo Netwerk #ziendrbeej en zijn ook in het nieuwe seizoen in De Koel te vinden!

Slijterij Dielen #isdrbeej
De eerste partner uit ons VVV-Venlo Netwerk verlengt, want Slijterij Dielen #isdrbeej aankomend seizoen. Al jaren zijn zij trotse leverancier van de wijn in ons Lindeboom VoetbalCafé. Wij bedanken Bert Dielen voor zijn vertrouwen.

PKF/Post #isdrbeej
Met ruim vijf miljoen pallets per jaar zijn zij één van de grootste Nederlandse palletproducenten. Ook PKF/Post #isdrbeej in het nieuwe seizoen. Bedankt Erik Post en Stefan Geutskens voor het vertrouwen!

DAJA Trading #isdrbeej
DAJA Trading is sterk in de in- en verkoop van snellopende A-merken, met als specialisatie zoetwaren, maar natuurlijk ook andere levensmiddelen. DAJA Trading #isdrbeej aankomend seizoen en daar zijn we trots op! Hartelijk dank Dave Jacobs voor het vertrouwen!

Logistic Force #isdrbeej
Logistic Force, gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers, werknemers en opleidingen binnen transport en logistiek, is al jarenlang trouwe partner binnen ons VVV-Venlo Netwerk en #isdrbeej in het nieuwe seizoen! Dank Bart Derkx voor het vertrouwen!

Het gebeurt in De Koel!
#bindrbeej

mf2