Menu

Verleng Vrijdag

vrijdag 16 november 2018

Geen Eredivisie voetbal dit weekend en dus even een welverdiende rust voor onze mannen die een buitengewone prestatie hebben neergezet in de eerste weken. Ook deze vier partners zagen onze mannen al drie keer winnen, één keer gelijk spelen en slechts één keer verliezen in ons eigen Seacon Stadion - de Koel -. Wij bedanken Vervoerscollege Venlo, Garage Vullings, Hovens Collin Verpakkingen en FLOOR Models voor hun steun dit en ook de afgelopen seizoenen!

Vervoerscollege Venlo #isdrbeej
Vervoerscollege Venlo is hét opleidingscentrum voor het opleiden en trainen van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers, midden in de logistieke hotspot Venlo/Venray. Daarnaast dragen zij VVV-Venlo ene warm hart toe en krijgen wij de gelegenheid om gebruik te maken van hun prachtige videowall!
Dank, Hans Rutten, Ruud Rutten en Roy Fleuren voor jullie vertrouwen dit seizoen!

Garage Vullings #isdrbeej
AD Autobedrijf Vullings Venlo is een universeel garagebedrijf dichtbij het centrum van Venlo. Ruim 30 jaar verlenen zij diensten op het gebied van reparatie, onderhoud, APK en roetmeting, airco-onderhoud, schadeafhandeling, inbouw van alarmsystemen, aankoop- en garantiecontrole enzovoorts van alle merken personen- en lichte bedrijfsauto's. Ze dragen dan ook met liefde zorg voor de (jeugd-) spelersbusjes van VVV. Dank voor het vertrouwen Frank Vullings!

Hovens Collin #isdrbeej
Hovens Collin Verpakkingen is de meest complete groothandel in verpakkingen, ook op het internet. Met verpakkingen, verpakkingsmachines en toebehoren voor industrie, detailhandel en instellingen. Uit voorraad leveren zij meer dan 5000 verschillende artikelen. Uiteraard ook alles leverbaar in uw eigen formaat, uitvoering en bedrukking.
Een waar partnership en een bijzondere ambassadeur! Dank voor je bijdragen dit jaar Ramon Peeters en natuurlijk Monique Schoofs!

Floor Models #isdrbeej
Wij zijn hartstikke blij met de samenwerking die wij hebben met de professionele organisatie Floor Models & Hospitality en hebben die vanzelfsprekend gecontinueerd. Ook Floor heeft haar partnership met VVV-Venlo gecontinueerd en zelfs doorgevoerd naar het PlusPartnerschap!

mf2