Menu

Verleng Vrijdag: eerste stukjes zijn gelegd

vrijdag 21 juni 2019

Vanaf aankomend seizoen hangt er een grote puzzel, met ruimte voor een heleboel stukjes, in ons Lindeboom Voetbalcafé. Deze puzzel staat symbool voor ons VVV-Venlo netwerk, onze partners zijn daarin de stukjes die op de juiste plek zijn beland.

Ook onze huidige partners worden aankomend seizoen verwelkomd met twee puzzelstukken. Eén is bestemd voor de grote puzzel in ons Lindeboom Voetbalcafé. Het tweede, identieke stuk is voor de partner zelf, zodat ook u kunt uitdragen dat u trots bent op dat prachtige plaatje waarmee we samen VVV maken tot wat het is. Ieder puzzelstukje is onmisbaar. Samen maken we deel uit van het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg. Samen zijn we VVV.

Verleng vrijdag: puzzelupdate
De inmiddels beroemde Verleng Vrijdag is terug en dat betekent dat de eerste puzzelstukjes gelegd zijn. Ook vorig jaar waren deze bedrijven Pluspartner en ook volgend jaar zien we hen terug tijdens onze netwerkevents en de wedstrijden. Wij danken hen voor hun steun: A.S. Creation, Boels Zanders Advocaten, Elmec Handels- en Ingenieursbureau, Koenen en Co, Kreuze en Volta Limburg.

#SamenVVV

mf2