Menu

Verleng Vrijdag deel 1

vrijdag 5 oktober 2018

Morgen staat de topwedstrijd tegen PSV op het programma. Een uitduel waarbij wij alle steun kunnen gebruiken. Steun die we ook krijgen van deze vier partners die ons dit jaar wederom steunen. Wij bedanken Cabooter People, BIOBUDDY, Beej Benders en Aeternus.

Cabooter People #isdrbeej
Cabooter People is een startend bedrijf in de regio Venlo dat bij alle HR-vraagstukken een adviserende of ondersteunde rol kan spelen afhankelijk van de behoeftes van de klant. Dank Stan-Mark Berden!

BIOBUDDI #isdrbeej
's Werelds eerste en bestverkopende milieuvriendelijke speelgoedblokken voor kinderen. BiOBUDDi doet er alles aan om speelgoed te maken dat het milieu niet schaadt, veilig en leerzaam is. Dank Job Nijssen voor het vertrouwen!

Beej Benders #isdrbeej
Beej Benders / Plus Benders, al jarenlang zeer actief betrokken bij de club is er natuurlijk ook weer bij, dit seizoen maken ze de stap naar BusinessPartner! Bij Beej Benders stap je in een grenzeloze ervaring van eten en drinken! Dank Rick Willems en Geert Benders voor jullie extra steun dit seizoen!

Aeternus #isdrbeej
Aeternus is een onafhankelijk corporate finance kantoor met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Venlo. Actief sinds 2006, zowel nationaal als internationaal. Hun klanten zijn bedrijven in het top MKB en midcorporate segment. Ze zijn sterk in industrie, business services, software, agrotechniek en food- gerelateerde bedrijven. Dank Bas van Soest voor jullie vertrouwen!

mf2