Menu

Verleng Vrijdag deel 1

vrijdag 21 september 2018

Morgen tijdens VVV-Venlo - NAC Breda is de kans groot dat u ook de volgende partners vindt in onze businessruimtes: Peijs Verpakkingen, Ocean AmbulanceZorg, Theaterhotel Venlo en Van den Munckhof Print & Media.

Peijs #isdrbeej
Peijs Verpakkingen is een specialist op het gebied van verpakkingen en disposables voor de industrie, retail, horeca en (semi)overheid. Dank Luuk Peijs!

OceanAmbulancezorg #isdrbeej!
OCEAN beschikt over een opleidingscentrum waar brand- en medisch gerelateerde cursussen worden gegeven voor particulieren, ketenpartners, bedrijven en instellingen. Verder biedt OCEAN medische assistentie bij evenementen en verzorgt het  repatriëring uit het buitenland. Dank Remco van Zijl!

Theaterhotel #isdrbeej!
Onze voormalig YBC voorzitter Gijs Hendrikx van Theaterhotel is ook volgend jaar weer terug te vinden binnen het VVV-Venlo Netwerk! Daarnaast zullen we zijn prachtige bedrijf ook terug gaan zien op de VideoWalls. Laat u verrassen!

Van den Munckhof Print & Media #isdrbeej
Van den Munckhof Print & Media is ook volgend seizoen aan ons verbonden. Als grafisch bedrijf produceren zij druk- en printwerk in de breedste zin van het woord. Ook heeft van den Munckhof diverse mediamogelijkheden voor uw publiciteit en/of advertenties. Bedankt Christ van den Munckhof voor het vertrouwen!

mf2