Menu

Verleng Vrijdag deel 10

vrijdag 27 juli 2018

De laatste Verleng Vrijdag van de maand juli is alweer de negende Verleng Vrijdag. Traditiegetrouw stellen wij weer een aantal partners aan u voor die er wederom komend seizoen bij zijn. Bij voorbaat danken wij natuurlijk alle partners, maar bij deze Verleng Vrijdag staan we even in het bijzonder stil bij de volgende vier Duitse partners: Wirstschafsförderungsgesellschaft, WWS, Hotel zur Mühle en Uhlendorff.

Wirtschaftsförderungsgesellschaft #isdrbeej
De Wirtschaftsförderungsgesellschaft Krefeld is ook komend seizoen erbij. Eckart Preen en Andreas Struwe zijn verantwoordelijk voor de economische zaken binnen de Venlose partnergemeente Krefeld en verheugen zich op vele netwerkcontacten binnen het VVV-Venlo Netwerk.

WWS #isdrbeej
Ook het grensoverschrijdend werkende belastingadviseur- en accountantskantoor WWS uit Nettetal is volgend seizoen erbij. Komend seizoen wordt alweer het achtste seizoen voor Udo Post en zijn team!

Hotel zur Mühle #isdrbeej
Het Hotel zur Mühle is ook komend seizoen in de Eredivisie te vinden in ons VVV-Venlo Netwerk. Christian Schöck biedt leuke kamers in zijn Hotel in Nettetal.

Uhlendorff #isdrbeej
Ook Uhlendorff uit Mönchengladbach is erbij volgend seizoen. De broers Carsten en Frank Waldhausen met hun team zijn specialisten voor veiligheidsschoenen en gereedschappen en kijken uit naar het komende seizoen in de Eredivisie.

mf2