Menu

Verleng Vrijdag deel 11

vrijdag 27 juli 2018

Over vier uur start de Herman Teeuwen Memorial. Een mooie wedstrijd om het weekend mee in te luiden. Maar uiteraard niet voordat we deze Verleng Vrijdag hebben afgesloten met wederom vier trouwe partners die zich ook volgend jaar aan het VVV-Venlo Netwerk verbonden hebben. Wij danken de volgende partijen voor hun vertrouwen: Essentra Components, Bouten Kozijn- & Geveltechniek, De Maashof en Kärcher.

Essentra Components #isdrbeej
Essentra Components is ook komend seizoen erbij. Christian Hofmann van hun vestiging in Nettetal is met zijn team gespecialiseerd in kunststof, tapes, verpakkingen en plastic componenten.

Bouten Kozijn- & Geveltechniek #isdrbeej
Bouten Kozijn- & Geveltechniek ontwerpt, produceert en monteert kozijnen in kunststof, aluminium en het unieke Decoroc®. Dagelijks zijn de mannen van Bouten Kozijn- & Geveltechniek onderweg voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Limburg en Noord-Brabant. Dank Rene Boitelle en Gino Brueren voor jullie steun!

Maashof #isdrbeej
Ook het Maashof Hotel is er komend jaar bij! Een prachtige hotel waar je heerlijk tot rust komt en met diverse mogelijkheden voor activiteiten, vergaderingen en horeca faciliteiten.

Kärcher #isdrbeej
De showroom van Kärcher Center Venlo, gelegen aan de parlevinkerweg, biedt zowel voor de particulieren markt als de zakelijke markt de oplossing voor al uw reinigingstaken. Elke werkdag staan de mannen voor u klaar om advies op maat te geven voor reinigingsapparaten en schoonmaak benodigdheden.

mf2