Menu

Verleng Vrijdag deel 12

vrijdag 3 augustus 2018

Ook in de maand augustus stellen we je elke Verleng Vrijdag voor aan vier partners die, net als vorig seizoen, ook komend seizoen in onze Businessruimtes te vinden zijn. Wij danken Stein + Fliesen, Reisebüro Grefrath, Burgo Klebstoffe, KFZ Reifen.

Stein + Fliesen #isdrbeej
Stein + Fliesen Zentrum Niederrhein is ook volgend seizoen erbij. Christian Schummers en zijn team bieden tegels voor in- en outdoor in een prachtige ambiance. Dit prachtige bedrijf ligt op steenworp afstand van De Koel aan de grens in Nettetal.

Reisebüro Grefrath #isdrbeej
Ook het Reisebüro Grefrath is komend seizoen in de Eredivisie erbij. Joop Heggers biedt, als geboren Nederlander, vanuit Duitsland diverse vakantiemogelijkheden aan. Van een cruise tot een strandvakantie. Alles is erbij en ook Reisebüro Grefrath #isdrbeej!

Burgo Klebstoffe #isdrbeej
Ook Burgo Klebstoffe uit Nettetal is er volgend seizoen ook bij. Robert Czerwionke produceert met zijn team speciale stoffen voor de chemische sector en verheugt zich op een succesvol Eredivisie seizoen in De Koel.

KFZ Reifen #isdrbeej
KFZ Reifen Service Fuss uit Viersen is er volgend seizoen ook bij. Markus Fuss is met zijn team gespecialiseerd in banden en wielen en trotse partner van VVV-Venlo.

mf2