Menu

Verleng Vrijdag deel 13

vrijdag 3 augustus 2018

Maak deze Verleng Vrijdag ook kennis met partners die al jarenlang aan ons verbonden zijn. Wij stellen u graag voor aan Beeldwerk.tv, Friture Royaal, Van der Valk Hotel, Geurts-Janssen.

Beeldwerk.tv #isdrbeej
Ed Vermeulen en Tom Ketelings tonen zich elk jaar opnieuw een geweldige partner als het gaat om storytelling in beeld voor alle VVV-producties. Heren, bedankt voor het vertrouwen!

Friture Royaal #isdrbeej
Ook dit seizoen is Friture Royaal weer vriend van VVV! Friture Royaal staat 7 dagen per week klaar voor 3 soorten friet, meer dan 100 snacks, belegde broodjes en milkshakes. Tevens kun je online je bestelling plaatsen en op een gewenst moment afhalen! Wij danken Paul Franssen voor het vertrouwen.

Van der Valk #isdrbeej
En natuurlijk is ook onze trouwe (hotel) partner er komend seizoen ook bij! Het ideale hotel met uitstekend hospitality mogelijkheden! Dank Thijs van de Ven en Han van Eijk voor jullie steun alle altijd goede service!

Geurts-Janssen #isdrbeej
Geurts-Janssen, een toonaangevende internationale groothandelsgroep in constructie- en wapeningsstaal, non-ferro en technische producten. B.A. Geurts-Janssen B.V. te Venlo kenmerkt zich anno 2018 nog steeds als familiaal bedrijf, hier mag Venlo trots op zijn. Dank Olav Geurts en Marco Roman!

mf2