Menu

Verleng Vrijdag deel 14

vrijdag 10 augustus 2018

Een dag voor de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen willen wij u kennis laten maken met een viertal partners. Een viertal bedrijven dat zich wederom een jaar langer verbindt aan het VVV-Venlo Netwerk: Zicht risico- en verzekeringsadviseurs, Technische Handelsonderneming Kusters, Botman Tandartsen en Commed, communicatie & media.

Zicht #isdrbeej
Als jarenlange en trouwe netwerkpartner ontzorgen zij u op het gebied van uw (bedrijfs)risico's en verzekeringen. Zij helpen u met het maken van bewuste keuzes over uw financiële risico's. Zodat u uw doelen kunt waarmaken.
Zij maken inzicht in de financiële risico's voor iedereen bereikbaar. Dit doen ze door advies en oplossingen te geven die passen in iedere fase van uw (zakelijke) leven. Zij bieden een eigentijdse dienstverlening waarin kwaliteit en aandacht voor u als persoon voorop staan.

Kusters #isdrbeej
Wij verwelkomen Technische Handelsonderneming Kusters weer binnen het VVV-Venlo netwerk!
Kusters, specialist in warmte en koeltechniek is onder andere leverancier van de straalkachels op onze businesstribunes. Daarnaast zijn zij importeur, en in ons geval leverancier, van het airco merk Gree! Dank Harry Kusters en Frank Janssen.

Botman Tandartsen #isdrbeej
Botman Tandartsen is ook het komend seizoen weer drbeej als YBC lid! Hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitgebreid advies staan bij Botman Tandartsen hoog in het vaandel.

Commed, communicatie & media #isdrbeej
Commed, communicatie & media BV, uitgever van City Life Venlo, is ook aankomend seizoen ‘drbeej’. Het gratis huis-aan-huis blad informeert, middels kwaliteitsartikelen, de lezer hetgeen er rondom hen heen gebeurt op het gebied van wonen en werken. Met een oplage van 65.000 exemplaren niet meer weg te denken in Groot Venlo.

mf2