Menu

Verleng Vrijdag deel 15

vrijdag 10 augustus 2018

Net voor de start van de competitie stellen wij extra veel partners aan u voor. Ditmaal een viertal partners die al enige tijd binnen het VVV-Venlo Netwerk te vinden zijn. Ook volgend jaar zal er volop genetwerkt kunnen worden met X-Com, Ut Bruêdje, Wiertz en Bongers beeld licht geluid.

X-Com
X-Com, trotse strategisch partner van VVV-Venlo op het gebied van online marketing, #isdrbeej! Effectieve online strategieën en concepten, online marketing campagnes, websites & Magento webshops. Een breed palet aan diensten waardoor zij ieder bedrijf de aandacht kunnen geven dat het verdient. Vanaf komend seizoen zal X-Com als Pluspartner verbonden zijn aan VVV-Venlo en hier zijn we trots op! Dank Bas Klaassen en Bas Peters voor het vertrouwen!

Ut Bruêdje #isdrbeej
Bij Bekkerie ut Bruêdje kun je terecht voor de lekkerste taarten, vlaaien, broden en broodjes. Naast hun winkel op de van Boerlostraat in Venlo, vind je hun producten bij supermarkten in de regio en daarnaast hebben zij een eigen webshop en bezorgen zij in Venlo, Blerick en Tegelen bij u aan huis of op het bedrijf! Dank Luuk, Jeroen en Vicky Kranen!

Wiertz #isdrbeej
Wiertz zal komend seizoen wederom als Pluspartner als VVV-Venlo verbonden zijn, Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. Ze zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot callcenters. Zij maken er werk van! Dank Steven Zipp en team voor het vertrouwen!

Bongers beeld licht geluid #isdrbeej
Organiseert u een feest en bent u op zoek naar een bedrijf dat u het technische aspect uit handen neemt? Dan bent u hier aan het goede adres! Met Bongers Beeld Licht Geluid bent u gegarandeerd verzekerd van een geslaagd evenement; van jubileumfeest tot bruiloft tot bedrijfspresentatie en (grote) zakelijke congressen! Bongers is trotse geluidspartner van VVV-Venlo in de zakelijke ruimtes! Dank Jeroen Bongers!

mf2