Menu

Verleng Vrijdag deel 16

vrijdag 10 augustus 2018

Deze Verleng Vrijdag geen acht, maar twaalf partners. Het VVV-Venlo Netwerk bruist en dat bewijzen ook deze viertal partners die ook komend seizoen deel uit maken van het netwerk: ENGIE, Martin Cuypers, Overbeck en Grand Café de Keulse Kar.

ENGIE #isdrbeej
Bij ENGIE Services werken ze iedere dag hard aan de meest innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor hun klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit. ENGIE Services is de grootste technische dienstverlener van Nederland, met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen, van ontwerp tot beheer en onderhoud. Dank Maurice Bastings en Leon Kuipers!

Martin Cuypers #isdrbeej
Ook Martin Cuypers is er volgend weer bij én blijft te zien op onze LED-Boarding! Een partner die specialist is op het gebied van kantoor- en projectinrichting, kantoormachines en documentoplossingen tot aan kantoor artikelen en facilitaire producten!
Dank Bart Everaerts en Eric Arts voor jullie vertrouwen!

Overbeck #isdrbeej
Overbeck Fördertechnik uit Kempen is ook in de komende seizoen erbij! Jan Becker en zijn team bieden transportbanden voor de logistieke en industriële sector en zijn een echt familiebedrijf.

Grand Café de Keulse Kar #isdrbeej
Grand Café de Keulse Kar is ook volgend seizoen weer aan ons verbonden. Een heerlijke middaglunch, een smakelijk diner in de avonduren of een welverdiende borrel in het weekend? Het kan allemaal bij Grand Café de Keulse Kar. Door zijn centrale ligging en vooral door het grenzeloze inlevingsvermogen leent grand café de Keulse Kar zich uitstekend voor alle mogelijke doeleinden.
Wij danken Danielle en Pascalle Schreinemachers voor hun vertrouwen.

mf2