Menu

Verleng Vrijdag deel 2

vrijdag 21 september 2018

Een dag voor VVV-Venlo - NAC Breda willen wij u graag met nog eens vier partners kennis laten maken. Deze partners waren er vorig seizoen al bij en ook dit seizoen steunen zij onze club! Wij danken Coffee Fresh Beaumont, ING, Belka, Pentair Haffmans.

Coffee Fresh Beaumont #isdrbeej
Directeur Maurice Beaumont en accountmanagers Jan van Mierlo en Antoine Claessen op de foto met Marco Bogers. Coffee Fresh Beaumont zorgt al vele jaren voor goede en vooral lekkere koffie in ons stadion, op kantoor en onze zakelijke ruimten.

ING #isdrbeej
Zij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Zij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn. Dank Harro Schroeder en Jaap Muns voor jullie enthousiasme en steun!

Belka #isdrbeej
Het VVV-Venlo Netwerk blijft maar groeien en met het bedrijf Belka kunnen we wederom een Duitse partner toevoegen aan ons netwerk. Belka is een innovatieve optie om wanten aan te kleden. ’Belka biedt bedrijven en particulieren een nieuwe vorm van wanddesign in plaats van verf en behang’,  aldus Reza Gusche, directeur van Belka Europe. Belka kan op alle ondergronden gebruikt worden. Hoe dit eruit ziet? Dat kunt u vanaf nu ook bekijken op de wanden bij de nieuwe businesstrappen op het ereterras. Deze zijn namelijk door Belka voorzien van een nieuw design door middel van deze moderne aanpak.

Pentair Haffmans #isdrbeej
Pentair Haffmans ontwikkelt en produceert kwaliteitscontrole- en procesapparatuur voor zowel terugwinning als beheer van CO2 voor de drankenindustrie. Dank Peter Engels voor jullie jarenlange vertrouwen!

mf2