Menu

Verleng Vrijdag deel 3

vrijdag 15 juni 2018

Half 6 vrijdagmiddag en dat betekent weekend! Maar niet voordat we deze Verleng Vrijdag hebben afgesloten met een overzicht van de bedrijven die ook volgend jaar in onze businessruimtes te vinden zijn.

Recycling Consultants Nederland #isdrbeej
Recycling Consultants Nederland (RCN) is hét afvaladviesbureau voor (middel)grote ondernemingen in Nederland. Dank Wil Engels en Koes de Quilettes voor het vertrouwen en we gaan voor een fantastische start van het nieuwe seizoen met de eerste thuiswedstrijd tegen Ajax met RCN als wedstrijdsponsor!

I-FourC #isdrbeej
I-FourC is dé specialist in digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau en tot slot de bijbehorende in-house ontwikkelde ICT oplossingen om digitaal te werken. I-FourC #isdrbeej en al jarenlang betrokken bij VVV-Venlo, in goede en slechte tijden. Ook komend seizoen zullen zij weer deel uitmaken van het VVV-Venlo Netwerk! Dank Paul de Meulemeester en Joan Westendorff voor het vertrouwen!

Sandton Château de Raay #isdrbeej
Sandton Château De Raay is hét luxe kasteelhotel van Noord Limburg, waar kunst en culinaire hoogstand een prominente rol spelen en authenticiteit wordt gecomplementeerd door modern design. Dit jaar tevens onze locatie voor de SeizoensKickoff op woensdag 5 september, dus bindrbeej! Dank Cissy Fisscher en Tim Gillissen voor het vertrouwen!

ARCO #isdrbeej
Ook volgend jaar zijn zij in ons VVV-Venlo Netwerk te vinden, want ARCO #isdrbeej! ARCO is vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. Dank Jordy van der Sterren en Albert Vermeulen, we gaan er een mooi seizoen van maken!

Collectione #isdrbeej
Collectione, hét merk in de verlichting- en woonaccessoire branche met een grote cash en carry in Venlo, #isdrbeej. Wij danken Mark en Linda Zijlstra voor hun enthousiasme, elke week vanuit Amsterdam vertegenwoordigd bij onze thuiswedstrijden, dat verdient een compliment! Op naar een mooi seizoen!

Maashof #isdrbeej
Het Maashof Hotel is een comfortabele plek om te overnachten, te midden van natuur, met vele recreatieve mogelijkheden, en heerlijk eten & drinken. De Maashof #isdrbeej! Dank Rob Beurskens en Jack Beurskens voor jullie vertrouwen en support!

mf2