Menu

Verleng Vrijdag deel 4

vrijdag 22 juni 2018

De vierde Verleng Vrijdag alweer en we hebben vandaag ook een viertal bedrijven met wie we de samenwerking hebben verlengd. Volgend jaar maken ook onderstaande bedrijven deel uit van het grootste businessnetwerk van Noord- en Midden Limburg.

Elmec #isdrbeej
Elmec is specialist op het gebied van transport en aandrijftechniek en in het bijzonder het programma van DEMAG. Zij blijven ons ook komende seizoen ondersteunen als PlusPartner, dus Elmec #isdrbeej! Wij danken Tom Langen en Rob Langen voor het vertrouwen!

Contour #isdrbeej
Contour is het no-nonsens accountantskantoor dat het beste uit uw onderneming haalt, met vestigingen in Venlo en Venray. Contour #isdrbeej als netwerkpartner, maar tevens zal Sander Bongers lid blijven van onze Young Business Club! Dank Henk van der Heijden en Sander Bongers voor jullie enthousiasme en steun!

Hafkamp #isdrbeej
Hafkamp is de zakelijke en juridische dienstverlener met specialisaties op gebied van deurwaarders- en credit-managementdiensten met vestigingen in Venlo en Amsterdam. Harald van Ameron en Mark Hafkamp dank voor jullie vertrouwen, al jarenlang betrokken. Hafkamp #isdrbeej, ook komend seizoen!

Peters Bouw en Onderhoud #isdrbeej
Peters Bouw en Onderhoud is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfsgebouwen, scholen en (zorg)instellingen. Ook Peters Bouw en Onderhoud #isdrbeej! Dank Stef Doensen en Stefan Jansen!

mf2