Menu

Verleng Vrijdag deel 5

donderdag 28 juni 2018

Vandaag, op de dag dat wij afscheid nemen van onze voorzitter Hai Berden, hebben we ook een viertal bedrijven te melden die ook volgend jaar deel uitmaken van het VVV-Venlo Netwerk.  

Keulen Automateriaal #isdrbeej
Keulen Automateriaal is specialist in automaterialen, -accessoires en – gereedschappen. Bij hen draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Wij danken Rob Keulen en Frans Keulen voor het vertrouwen, want Keulen Automateriaal #isdrbeej!

EY #isdrbeej
Ernst & Young is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Al jaren betrokken bij VVV-Venlo, dank Wilko Weijers en Eugene Heijnen!

Burghouwt #isdrbeej
Burghouwt, dé groothandel voor de bouw en industrie, met acht vestigingen in Nederland, is sinds afgelopen seizoen zeer betrokken als Pluspartner bij VVV-Venlo! Dank René Kepser en Walter van der Maaden voor het vertrouwen!

HIT Profit #isdrbeej
HIT Profit, de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland, #isdrbeej! Samen met VVV-Venlo bieden zij partners gunstig inkoopvoordeel! Dank Marcel van de Rande en David Wijnands voor het vertrouwen en welkom als Pluspartner!

mf2