Menu

Verleng Vrijdag deel 6

vrijdag 6 juli 2018

Tijdens de succesvolle Fanavond gister werden er twee nieuwe spelers gepresenteerd. Vandaag,  op Verleng Vrijdag, presenteren wij geen twee nieuwe partners, maar wel een viertal trouwe partners die wederom het partnership verlengen aankomend seizoen!

SLV #isdrbeej
SLV blijft verbonden aan VVV-Venlo als PlusPartner! Dank voor het vertrouwen! SLV is groothandel en specialist op het gebied van verlichting. Met de professionele lichtadviseurs in eigen huis kunnen zij uitstekend ondersteunen bij lichtplannen en productadvies in alle verlichtingsprojecten.

Wolfs Advocaten #isdrbeej
Wolfs Advocaten, met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, biedt juridische oplossingen voor ondernemers in Nederland en het buitenland. Wolfs Advocaten werkt in de volle breedte op alle rechtsgebieden waar onze opdrachtgevers mee te maken krijgen, met duidelijke specialisaties op het vlak van (grensoverschrijdend) transportrecht, ondernemingsrecht, internationaal handelsrecht, douanerecht en verzekeringsrecht. Dank John Wolfs en Ben Ramaekers voor het vertrouwen!

Inter Chalet #isdrbeej
Inter Chalet is al jaar en dag verbonden aan VVV-Venlo, dank Jan Clabbers voor je enthousiasme en vertrouwen! Inter Chalet - bouwen, wonen en tuin, is onderdeel van Home Park Inter Chalet. Samen met 7 andere speciaalzaken bieden zij een totaalaanbod voor alles in en om het huis, verdeeld over 30.000 m².

Koenen & Co #isdrbeej
Zij laten ondernemers suczesvol ondernemen. Vanuit deze missie gelooft Koenen en Co in uw suczes. Uw suczes is immers ook hun suczes! Suczes schrijven zij niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet uw onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. Hiervoor moet u bij Koenen & Co zijn! Dank Nico van Knippenberg en Bart Kranen!

mf2