Menu

Verleng Vrijdag deel 7

vrijdag 13 juli 2018

Nog een paar minuten en de meeste van jullie zullen het weekend inluiden, maar niet voordat wij jullie kennis hebben laten maken met een viertal mooie partijen die ook volgend jaar actief zijn binnen ons VVV-Venlo Netwerk! Wij stellen u graag voor aan Brauer Grondverzet en Transport, Klaver Energie, Tinnemans Keukens en Van Enckevort.

Brauer #isdrbeej
Brauer Grondverzet en Transport BV Belfeld tekent een contract als PlusPartner. Wij danken Michel Sabella en Lei Brauer voor het vertrouwen. Al vele jaren zijn zij trotse partner, maar zeker ook supporter van onze club. Voor alle soorten grondwerk, laagbouw sloopwerkzaamheden, containerverhuur en transport los gestorte goederen bent u bij hen aan het juiste adres.

Klaver Energie #isdrbeej
Klaver is een Limburgse intermediair in Energie. Ze werken voor klanten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Geen bulk, maar maatwerk. Altijd. Zij zorgen ervoor dat klanten op energiekosten besparen. Gegarandeerd. Klaver Energie zal komend seizoen als Pluspartner verbonden zijn aan ons VVV-Venlo Netwerk en #isdrbeej! Dank Wim Daemen voor het vertrouwen!

Tinnemans Keukens #isdrbeej
Een waar kampioen in keukens, namelijk Tinnemans Keukens #isdrbeej! Met al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche weet Tinnemans Keukens precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bovendien is Tinnemans Keukens het enige Limburgse onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche en staat daarmee garant voor een persoonlijke en 'warme' benadering. Wij danken Fred Claessen voor het vertrouwen!

Van Enckevort #isdrbeej
Ook Van Enckevort verlengt ondanks de recente overname. Van Enckevort is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen. Daarnaast hebben zij ook een speciale projectenafdeling, die een complete dienstverlening rond om uw project kan bieden. Dank voor het vertrouwen Willem van Riet

Het gebeurt in De Koel!
#bindrbeej

mf2