Menu

Verleng Vrijdag deel 8

vrijdag 20 juli 2018

Het unieke aan het VVV-Venlo Netwerk is dat, met ruim 50 partners, ook Duitsland goed vertegenwoordigd is. Daarom beginnen wij deze Verleng Vrijdag met een Duits kwartet, met daarin de eerste Duitse partner ooit binnen ons netwerk. Wij stellen u graag voor aan Markus Matzkeit, Peters Werkzeug & Maschinenfabrik, Cewe en Grotwascherij Troost.

Markus Matzkeit #isdrbeej
Advocatenkantoor Markus Matzkeit is er ook bij volgend seizoen. Voor al uw rechtshulp in Duitsland kunt u terecht bij deze betrokken partner van VVV-Venlo.

Peters Werkzeug & Maschinenfabrik #isdrbeej
Peters Werkzeug & Maschinenfabrik uit Nettetal is komend seizoen weer van de partij. Directeur Ralf Mittermüller leidt dit traditiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het bouwen van gereedschappen en machines.

Cewe #isdrbeej
Cewe uit Mönchengladbach is komend seizoen te vinden in onze Businessruimtes. Dit multinationale bedrijf is voornamelijk bekend door de gepersonaliseerde fotoboeken. Dirk Lämmche, van hun service ‘Anders drucken’ biedt individuele printoplossingen. Een metalen verrassing, door hen gemaakt, wacht op iedere partner uit ons VVV-Venlo Netwerk de komende weken.

Grotwascherij Troost #isdrbeej
In 2010 de eerste Duitse partner van VVV-Venlo en nog steeds met volle energie en passie betrokken bij onze club. Wij danken Philipp Wenzelburger van de Grotwascherij Troost uit Mönchengladbach.

mf2