Menu

Verleng Vrijdag deel 9

vrijdag 20 juli 2018

Voordat wij iedereen een fijn weekend wensen, sluiten wij deze Verleng Vrijdag af met een viertal mooie bedrijven die er ook komend seizoen weer bij zijn. Een van deze bedrijven is afkomstig uit Roermond. Dat bevestigt maar weer dat wij het grootste Netwerk van Noord- en Midden Limburg zijn en daar zijn we erg trots op! Ook trots zijn we op Insign.it, Viva Balonia, Rockwool en het Banden en Wielen Centrum.

Insign.it #isdrbeej
Insign.it is ook aankomend seizoen te vinden binnen ons VVV-Venlo Netwerk. Peter van der Gun, directeur/mede-eigenaar, is al sinds 2005 aan VVV-Venlo verbonden.

Viva Balonia #isdrbeej
Ook Viva Balonia is volgend jaar weer van de partij! En voor al uw feesten en partijen voorzien zij u van prachtige ballon decoratie! Dank Rene Heijnen en Monique Heijnen voor jullie bijdragen!

Rockwool #isdrbeej
Ook NetwerkPartner Rockwool uit Roermond #isdrbeej komend seizoen. Mooi om te zien dat ook Midden Limburg zo betrokken is bij ons VVV-Venlo Netwerk. Wij danken Dick Snellenberg, financieel directeur voor het vertrouwen!

Banden en Wielen Centrum #isdrbeej
Banden en Wielen Centrum Limburg, de specialist voor winterbanden, banden, wielen en velgen is er ook dit jaar weer bij. Banden en Wielen Centrum Limburg vindt het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de zaak uitrijdt met goed gemonteerde autobanden en/of sportvelgen.

mf2