Menu

Verlenging VVV-Venlo en YveY

vrijdag 10 december 2021

Het was de start van 2019/’20 toen YveY haar eerste stappen maakte als horeca-partner in Covebo Stadion - De Koel -. Niet wetende dat er bijzondere tijden zouden volgen, te beginnen met het voortijdig afbreken van de competitie dat jaar. Ondanks dat YveY dus nog geen volledig seizoen heeft kunnen draaien bij VVV-Venlo, hebben de directies van beide partijen afgelopen week hun samenwerking verlengd met 3 jaar.

De huidige overeenkomst liep tot het einde van dit seizoen, al was men mondeling al overeengekomen om dit met minimaal één seizoen te verlengen. Nu is het contract formeel open gebroken en verlengd tot einde seizoen 2024|’25.

Beide organisaties geven aan dat het juist nu het moment is om op deze wijze vertrouwen uit te spreken naar elkaar. “De samenwerking met VVV-Venlo is altijd erg prettig en constructief. Het voelt absoluut als een partnership waarin we elkaar op vele vlakken versterken” aldus YveY-directeur Daniël Frankenhuis. Marco Bogers, directeur VVV-Venlo, beaamt dit volledig: “We hebben veel vertrouwen in het bedrijf YveY en hun team in Venlo. YveY heeft zich de afgelopen jaren, ondanks de moeilijke situatie meer dan bewezen. We zijn blij dat we ons dankzij deze samenwerking ook komende jaren kunnen verzekeren van hospitality op hoog niveau”. Naast alle club- en wedstrijd-gerelateerde activiteiten, heeft YveY al bewezen verder te kijken dan dat. Vele zakelijke activiteiten van partners van VVV-Venlo vonden plaats, maar ook andere bedrijven uit Noord- en Midden-Limburg wisten De Koel te vinden. Zo hielden enkele Hogescholen op bijzondere wijze er een diploma-uitreiking en was YveY/VVV-Venlo ook gastheer van de Roparun.

Het streven op horecavlak van YveY en VVV-Venlo voor de komende tijd is om in goede samenwerking De Koel nog meer te profileren als dé locatie voor een grote diversiteit aan (zakelijke) bijeenkomsten. Het stadion kent daarin vele unieke mogelijkheden. Verder worden op dit moment plannen afgerond om het Lindeboom Voetbalcafé een upgrade te geven, waardoor deze nog aantrekkelijker is voor diverse partijen én wedstrijddiners. Tot slot blijft natuurlijk de focus op de wedstrijdcatering, zowel in de businessruimten als in de rest van het stadion. Iedere wedstrijd worden hier nog altijd stappen vooruit gemaakt om dit continue te blijven verbeteren.

De huidige contractverlenging maakt het mogelijk om op al deze vlakken naar de lange termijn te kunnen blijven kijken.

Foto: Marco Bogers (directeur VVV-Venlo) en Twan ten Haaf (Locatiemanager YveY Venlo) proosten op de verlengde samenwerking.

mf2