Menu

Verlengweek: Verleng Dinsdag

dinsdag 14 augustus 2018

De Verlengweek gaat natuurlijk verder met Verleng Dinsdag! Een Duitse Verleng Dinsdag, want wij stellen u graag voor aan de volgende Duitse partners: De Adam Gruppe, Adon Germany, HPZ en Langen Consulting Engineering.

De Adam Gruppe #isdrbeej
De Adam Gruppe uit Düsseldorf is komend seizoen nieuw erbij. Thomas Adam is eigenaar van een van de exclusiefste schilderij- en interieurbedrijven in de Duitse grensregio en heeft heel veel zin in de nieuwe seizoen met VVV.

Adon Germany #isdrbeej
Adon Germany uit Mönchengladbach is ook volgend seizoen in de Eredivisie erbij. Malte Müller biedt met zijn team cashless payment systems, kassaoplossingen en digitale innovaties.

HPZ #isdrbeej
Het Heilpädagogische Zentrum, kort HPZ, uit Duitsland is ook komend seizoen erbij. Friedbert Hermes en Hans-Peter Braf bieden ruim 3000 mensen met beperkingen aan negen locaties in de grensregio begeleiding en werk en zorgen zo voor een geleefde integratie.

Langen Consulting Engineering #isdrbeej
Langen Consulting Engineering uit Mönchengladbach is ook erbij! De heren Manfred senior en Manfred junior Langen zijn met hun team experts in logistieke consulting over de hele wereld heen en beleven met plezier de grensoverschrijdende samenwerking.

mf2