Menu

Verlengweek: Verleng donderdag

donderdag 16 augustus 2018

Morgen is de dag waar het hele VVV-Venlo Netwerk weer reikhalzend naar uitkijkt: Verleng Vrijdag. Gelukkig maar dat de week voorafgaand aan VVV-Venlo - Ajax in het teken staat van alle partners die er ook dit seizoen wederom bij zijn. Tijdens deze Verlengweek zag u al vele partners voorbij komen en ook op deze Verleng Donderdag stellen wij u graag voor aan Media Mirror, Lagotronics Projects, Jos Bastiaens en Zebra Fotostudio’s.

Media Mirror #isdrbeej
Voor het derde seizoen op rij zal Media Mirror aan ons verbonden zijn.
De Media Mirror is een uniek en innovatief reclameconcept dat exclusiviteit op een unieke manier laat terugkomen. De spiegel die een spiegelbeeld laat veranderen in een advertentie wanneer men voor de spiegel gaat staan richt zich op het garanderen van zichtbaarheid.  Wij danken Jean-Marie Frerichs en Media Mirror voor het vertrouwen.

Lagotronics Projects #isdrbeej
Ook Lagotronics Projects blijft aan ons verbonden als partner. Zij bieden innovatieve oplossingen op het gebied van interactieve systemen, game development, audio, video, verlichting, show control en Virtual & Augmented Reality. Dank voor jullie vertrouwen Berno Joosten!

Jos Bastiaens #isdrbeej
Zij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Hun adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dank Jos Bastiaens voor je steun, we gaan er weer een mooi seizoen van maken!

Zebra Fotostudio’s #isdrbeej
Zebra Fotostudio is een ervaren fotostudio gespecialiseerd in food-, architectuur-, mode-, industriële- en product fotografie. Ook komend seizoen zullen zij weer fantastische foto's maken van onze jongens voor in de businessruimte! Dank Egon Notermans!

mf2